Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η ΕΣΚΑ σε Αρχηγείο, Βουλή και ΓΑΔΑ

Επισκέψεις σε Αρχηγείο, ΓΑΔΑ και Βουλή έκαναν τα μέλη της ΕΣΚΑ λίγο πριν από τις αυριανές εκλογές στην ΠΟΑΞΙΑ: Ολοκληρώνοντας την πορεία της ΕΣΚΑ προς τις εκλογές της 7ης  και
8ης Οκτωβρίου 2018, επισκεφθήκαμε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, την Υπηρεσία Ασφαλείας Βουλής των Ελλήνων και τη ΓΑΔΑ.

Η αγάπη και η εμπιστοσύνη, την οποία αντλήσαμε από την ανταπόκριση των συναδέλφων ήταν συγκινητική και μας γεμίζει με δύναμη για μία ακόμη πιο δημιουργική πορεία της ΕΣΚΑ και ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, όχι μόνο για το συνδυασμό μας αλλά και για το ίδιο το Σώμα.

Στις συναντήσεις μας με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα κ. Τζαννέτο Φιλιππάκο, τον Προϊστάμενο του Επιτελείου Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη, το Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. Χρήστο Δραγατάκη και τους Προϊσταμένους των Κλάδων και των Διευθυντών του Α.Ε.Α., μεταφέραμε τα προβλήματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης και τους ενημερώσαμε συνοπτικά για τις δικές μας προσπάθειες.



Στη ΓΑΔΑ, την καρδιά της Αστυνομίας στην Αττική, συνομιλήσαμε με τους συναδέλφους όλων των υπηρεσιών είτε αυτοτελών είτε υπαγόμενων στη ΓΑΔΑ, αφουγκραστήκαμε τον προβληματισμό των συναδέλφων και την αγωνία τους για την αστυνομική καθημερινότητα, η οποία επιβαρύνεται συνεχώς. Το θέμα της αύξησης των μέτρων, η έλλειψη προσωπικού και υλικοτεχνικής υποδομής και η απεμπλοκή της αστυνομίας από έργα ξένα προς τη φύση και την αποστολή της, ήταν μερικά από τα προβλήματα που μας έθεσαν οι συνάδελφοι.
Η ΕΣΚΑ υπόσχεται σε όλους τους συναδέλφους αλλά και σε κάθε ένα ξεχωριστά πως θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους, προσπαθώντας όλοι μαζί ενιαία, χωρίς διαχωρισμό, χωρίς κομματικούς πάτρωνες και ‘’ιδεολογικούς καθοδηγητές’’ ν’ αγωνιζόμαστε για μία Αστυνομία δυνατή και πρωτοπόρα στη νέα εποχή μου έχει διαμορφωθεί και διαμορφώνεται καθημερινά.
Είμαστε εδώ για μία Αστυνομία Ενωτική, με Συνέχεια, Αυτοπεποίθηση και Αξιοπρέπεια.

_ br />


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια