Με τον Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος οι Αστυνομικοί Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύουμε ανακοίνωση των Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης: Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών
Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης,  πραγματοποίησε  συνάντηση στη Θεσσαλονίκη με  τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος κ. Ανδρέα Αποστολόπουλο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια  της προσπάθειάς μας να ενημερώσουμε λεπτομερώς την φυσική μας ηγεσία, για την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί λόγω αύξησης των μεταναστευτικών ροών και τα εργασιακά προβλήματα που προκύπτουν σε όλους τους συναδέλφους της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.
Η συνάντηση διεξήχθη σε πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης.  Από την πλευρά μας του γνωστοποιήσαμε όλα τα προβλήματα που απασχολούν τις Υπηρεσίες και τους Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.
Ειδικότερα αναφερθήκαμε στις χρόνιες ελλείψεις υλικοτεχνικού εξοπλισμού, όπως την ενίσχυσή μας με ειδικού τύπου οχήματα μεταφοράς και περιπολιών, νέα τεχνικά μέσα για την επιτήρηση των συνόρων καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό για την ασφάλεια και υγιεινή των συναδέλφων μας. Επίσης του τονίσαμε την ανάγκη της άμεσης ενίσχυσης μας με προσωπικό καθώς πιστεύουμε ότι  η καλύτερη αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος γίνεται στο χώρο και στο χρόνο που γεννάται. Του επισήμανε τη χρόνια πρότασή μας  για την αύξηση των οργανικών θέσεων στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης καθότι το μεταναστευτικό είναι θέμα δεκαετιών και δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται κάθε φορά με το μέτρο των αποσπάσεων.
Από την πλευρά του ο κ. Γενικός Επιθεωρητής κατανοώντας τις ειδικές και δύσκολες συνθήκες εργασίας μας, μας δήλωσε την αμέριστη υποστήριξή του σε όλους τους τομείς της αρμοδιότητάς του και μας υποσχέθηκε να σταθεί υποστηρικτής των αιτημάτων μας προς το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.
Αμφότεροι επισημάναμε το χρήσιμο της συνάντησης και συμφωνήσαμε την ανάγκη της συχνότερης επικοινωνίας μας μελλοντικά, προκειμένου η συνεργασία μας να παράγει εποικοδομητικό έργο.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος


ΤΟΥΦΑΚΗΣ Χρήστος

 
Ο Γενικός Γραμματέας


ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ Γεώργιος


 
 

_