Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Πως εγκαταλείπετε λίγους συνεπείς δημοσίους υπαλλήλους στα σύνορα για να σας ξελασπώσουν;''


Aπό το facebook του Συμεώνος Σολταρίδη

Μετα απο μια όμορφη φιλοξενία στην Αδριανούπολη απο τον εκδοτικό οίκο Iletisim και συγγραφεις πανεπιστιμιακους, γιατρους κ.λ.π ξεκινησε η επιστροφη για την Ελλαδα.
Ξεκινησε και παλι το μαρτύριο της αναμονης για την εισοδο στην χωρα. Περασαμε σε 5 λεπτα τον Τουρκικο ελεγχο. Και ηδη βρισκομαστε επι μια ωρα στην πλευρα της Τουρκιας της γεφυρας του Έβρου. Αρχισαν παλι οι εκνευρισμοι, τα κορναρισματα, τα προσπερασματα και τα σχολια.
Αυτοκινητα ολων των εθνικοτητων οπου οι οδηγοι βριζουν την χωρα που αποτελει την εισοδο στην Ευρωπη. Πηγαδακια, συζητησεις που συμμετεχουν και τα φανταρακια. Καποιος Τουρκος φανταρος απεδωσε την ολη ιστορία στην Ελληνικη πλευρά λεγοντας " μα δεν δουλευουν οι πεζεβεγκιδες"! Τι να ελεγα?
 Οτι τι να σε κανει ενας αστυνομικος για εκατονταδες αυτοκινητα? Τι να ελεγα οτι δεν την ενδιαφερει την πολιτεια η εικονα της χωρας? Πως να απαντουσα στα χλευαστικα λογια κυριες του Υπουργείου και αρχηγε της αστυνομιας? Λιγη "τσιπα" δεν εχετε? Πως εγκαταλειπετε λίγους συνεπείς δημοσίους υπαλλήλους στα σύνορα για να σας ξελασπώσουν?
 
 Έχετε το δικαίωμα να πάρετε ώρες από τη ζωή μας καθισμένοι στις πολυθρόνες σας ενώ εμείς υπομένουμε επί ώρες την ανικανότητα σας?


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια