Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καμία σχέση με τον Κατσίφα το επεισόδιο στον Γέρακα λέει η ΕΛΑΣ- Δεν ήταν συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών αλλά...

Ξεκάθαρο είναι πλέον το τοπίο για τους αξιωματικούς της ασφάλειας αναφορικά με το αίτιο- αιτιατό του αιματηρού επεισοδίου στο Γέρακα. Όχι μόνο δεν συσχετίζεται με το
θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα στις Βουλιαράτες, αλλά και δεν πρόκειται για καθεαυτό επεισόδιο μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών. Τουναντίον.

Όπως προκύπτει, τα πνεύματα οξύνθηκαν από χθες το βράδυ, όταν ένας άνδρας υπήκοος Αλβανίας πήγε σε ψητοπωλείο της περιοχής στο οποίο εργάζεται ομοεθνής του και απαίτησε το ποσό των 2.000 ευρώ, για το οποίο υποστηρίζει πως υπάρχει οφειλή, χωρίς πάντως να διευκρινίζεται το από πότε και κυρίως το γιατί. Όταν ο τελευταίος εισέπραξε αρνητική απάντηση, μαζί με άλλα άτομα που τον συνόδευαν, μεταξύ των οποίων και κάποιοι Έλληνες, ξυλοκόπησαν άγρια τον υπάλληλο του ψητοπωλείου.

Ο κακοποιημένος άνδρας, για αντίποινα συγκέντρωσε δική του ομάδα μεταξύ των οποίων και Έλληνες (μικρός ο αριθμός και στις δύο περιπτώσεις) με αποτέλεσμα να μετατρέψουν σε πεδίο μάχης και αιματοχυσίας την περιοχή.


Για τους αξιωματικούς της ασφάλειας που διερευνούν την υπόθεση το ζητούμενο πλέον είναι κι εκεί εστιάζουν την έρευνα, η ουσία του χρέους και της διαφοράς, καθώς η εκτίμηση είναι πως μεταξύ των ομάδων υπάρχουν ζητήματα κι εκκρεμότητες που έχουν σχέση με παράνομες δραστηριότητες.




του Γιώργου Καραϊβάζ


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια