Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανέβασε το σεξ σε άλλο επίπεδο εύκολα και απλά!



Μπορεί οι γυναίκες να πιστεύουν ότι οι άνδρες απαιτούν πολλά από τις ίδιες, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι στο σεξ οι περισσότεροι άνδρες είναι ολιγαρκείς, θέλουν λίγα πράγματα και καλά.

Φυσικά, οι ταινίες πορνό έχουν ανεβάσει ψηλά τον πήχη, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι αποτελούν κανόνα. Ψεύτικα αγκομαχητά, αποτυχημένες εκφράσεις προσώπου οι οποίες φωνάζουν ότι πρόκειται για έλλειψη υποκριτικής ικανότητας και μουγκρίσματα κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ. Ωστόσο, υπάρχουν και πορνοστάρ που φαίνεται ότι απολαμβάνουν το σεξ.

Τι κάνουν όμως και είναι τόσο δημοφιλείς στο ανδρικό κοινό;

Δείξε ενθουσιασμό

Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε έναν άνδρα είναι να κάθεσαι άπραγη, σαν αστερίας. Πρέπει να δείξεις ότι το θες -αν το θες πραγματικά- κι ας μην είσαι η στρίπερ με το ηδονιστικό σεξ απίλ και τα ανοίγματα Γιούρι Γκριγκαρόβιτς. Αρκεί να το θες. Κάνε εσύ την πρώτη κίνηση, κοίτα τον με πονηρό βλέμμα και πήγαινε παιχνιδιάρικα προς το μέρος του. Δεν χρειάζεται πάντα να φαίνεται πως ξέρεις τι κάνεις και ότι έχεις πλάνο για τα επόμενα είκοσι λεπτά. Μπορείς να δείξεις το προφίλ ενός αθώου αυθόρμητου ερεθισμένου κοριτσιού.

Κάνε μαλάξεις

Κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών και του σεξ οι γυναίκες δυσκολεύονται να αποφασίσουν που θα βάλουν τα χέρια τους. Μία καλή λύση είναι να πιάσεις τους όρχεις του, αλλά με προσοχή. Αν βάλεις πολλή δύναμη θα παρατηρήσεις μία πτώση της λίμπιντό του. Αν είσαι υπερβολικά προσεκτική θα τον γαργαλήσεις. Σαν να πλάθεις κεφτεδάκια.

Να είσαι γενναιόδωρη

Στο στομαστικό σεξ οι άνδρες συμφωνούν σε ένα πράγμα: Να βάζεις το πέος τους όσο πιο βαθιά αντέχεις. Τα υπόλοιπα που μπορείς να κάνεις στο στοματικό, μετράνε κι αυτά, αλλά έρχονται σε δεύτερη μοίρα.


Χαϊδέψου

Ταυτόχρονα με τη δραστηριότητα στους όρχεις του, μπορείς και να χαϊδεύεσαι. Στο στήθος σου, στην κλειτορίδα σου, όπου σε ευχαριστεί. Είτε το κάνεις παράλληλα είτε όχι, το θέαμα τού φαίνεται πολύ απολαυστικό. Δείχνεις ότι είσαι εκατό τοις εκατό στη στιγμή και κυρίως δείχνεις ενθουσιασμό. Ένα ακόμη όφελος είναι ότι πρακτικά ερεθίζεσαι περισσότερο διεγείροντας και άλλα σημεία του σώματός σου και αυτό συνεπάγεται έξτρα ενθουσιασμό.

Πιάσε ρυθμό

Φήμες λένε ότι αν κάποιος είναι καλός χορευτής, πιθανότατα είναι και καλός ερωτικός παρτενέρ. Σε στάσεις όπως στα τέσσερα, αυτά που μπορεί να κάνει μία γυναίκα δεν είναι και πολλά, αλλά λίγα και καλά. Εκτός από το να σπάσεις τη μέση σου όσο περισσότερο γίνεται και να κάνεις τις μαλάξεις και τα χαϊδέματα που προαναφέρθηκαν, μπορείς να «χορέψεις». Αν βρεις το ρυθμό του και τη σωστή στιγμή λικνίζεις τους γοφούς σου προς τα πίσω, θα έχεις αυτό το ηχητικό εφέ που ακούγεται στις ταινίες πορνό και φυσικά πιο έντονη διείσδυση.

Χρησιμοποίησε και τα δάκτυλά σου

Μία από τις πιο κλασικές σέξι πόζες είναι αυτή που μία γυναίκα κοιτάει με λάγνο βλέμμα το φακό και αγγίζει με ένα δάχτυλο τα χείλη της, πιέζοντάς τα με τέτοιο τρόπο που τα κάνει να φαίνονται και λίγο πιο μεγάλα. Ίσως το έχεις δοκιμάσει και εσύ στον καθρέφτη, ίσως έχεις βγάλει και κάποια τέτοια σέλφι. Αν δεν ξέρεις τι να κάνεις όσο είναι από πάνω σου, με το ένα χέρι χαϊδέψου και το άλλο βάλ’ το στα χείλη σου.

Το βλέμμα είναι το παν

Είχες μια πολύ κακή μέρα και είσαι πτώμα, αλλά θέλετε και οι δύο να επιδοθείτε σε ερωτικές περιπτύξεις. Μπορείς να μην κάνεις τίποτα και ταυτόχρονα να δείχνεις ενθουσιασμένη. Εκφράσου, δείξε με εκφράσεις των ματιών και των χειλιών σου ότι τον θες και περνάς καλά εκείνη τη στιγμή. Αν ντρέπεσαι ότι θα φαίνεται αστείο ή χαζό, παρατήρησέ τον όταν τελειώνει.


Πηγή: in2life.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια