Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Καταπιεσμένος αμφιφυλόφιλος με σαδομαζοχιστικές τάσεις» ο Χίτλερ – Τι αναφέρει έκθεση των μυστικών υπηρεσιών

Καταπιεσμένος αμφιφυλόφιλος με σαδομαζοχιστικές τάσεις φαίνεται πως ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ, σύμφωνα με απόρρητη έκθεση των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ το 1943. Μάλιστα, σύμφωνα με
την έκθεση που συντάχθηκε για τον πρόεδρο Φράνκλιν Ρούζβελτ, ο Χίτλερ έλκονταν ερωτικά από τον υπαρχηγό του και αρχηγό SS, Ρούντολφ Ες, ο οποίος ήταν γνωστός μεταξύ των γκέι μελών του κόμματος  με το παρατσούκλι «Φροϋλάιν Άννα» – ο Ες συχνά εμφανιζόταν σε χοροεσπερίδες ντυμένος με γυναικεία ρούχα.
Στην έκθεση των 70 σελίδων αναφέρεται ακόμα ότι στις αρχές του ’20 και πριν ο Χίτλερ ανέβει στην εξουσία, ζούσε στη Βιέννη και προσπαθούσε να κάνει καριέρα ως καλλιτέχνης. Τότε, ο νεαρός Αδόλφος έμενε σε μια πανσιόν όπου «όπου οι ηλικιωμένοι άντρες έψαχναν νέους για ομοφυλοφιλικές απολαύσεις».
Σύμφωνα με τη Daily Mail, την έκθεση συνέταξε ο ανθρωπολόγος Χένρι Φιλντ, αντλώντας πολλά στοιχεία από μαρτυρίες του στενού φίλου του Γερμανού δικτάτορα στις δεκαετίες του ’20 και του ’30, Ερνστ Σέτζγουικ Χάνφστεγκλ, ο οποίος στη συνέχεια έπεσε σε δυσμένεια και κατέφυγε στη Βρετανία.
«Αν και ο αληθινός Αδόλφος Χίτλερ είναι δύσκολο να αναλυθεί από τους ειδικούς , υπάρχουν ορισμένα γεγονότα που αποδεικνύουν ότι η σεξουαλική του κατάσταση είναι ανυπόφορη, έως και απελπιστική» είναι το συμπέρασμα της έκθεσης.


eleftherostypos.gr
_ br />


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια