Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κάλυμνος: Εξέδιδε την ανήλικη κόρη του

Στις αρχές του επόμενου μήνα θα εκδικάσει το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω τον 42χρονο που κατηγορείται ότι εξέδιδε την κόρη του, ηλικίας 10 ετών, για τέσσερα χρόνια, σε 68χρονο

συνταξιούχο, έναντι του ποσού των 5 μέχρι και 20 ευρώ.

Στο εδώλιο, εκτός του πατέρα, θα καθίσει και ο 68χρονος.

Οι κατηγορίες που, σύμφωνα με το rodiaki.gr, βαραίνουν τους δύο άνδρες είναι:

-Βιασμός κατ’ εξακολούθηση,

-Ασέλγεια σε ανήλικο κάτω των 10 και 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια

-Απλή συνέργεια κατ’ εξακολούθηση σε ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 10 και 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια

-Σωματεμπορία ανηλίκου από ανιόντα συγγενή εξ αίματος κατ’ εξακολούθηση

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης όταν τον Αύγουστο του 2017 η 15χρονη πλέον, κοπέλα, μαζί με δύο συγγενείς της έκαναν καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου. Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και σε βάρος του ασκήθηκαν ποινικές διώξεις, ενώ μετά τις απολογίες τους προφυλακίστηκαν. Τότε είχαν δοθεί, μετά από σχετική εντολή εισαγγελέα, τα στοιχεία της ταυτότητάς τους και οι φωτογραφίες τους.

Από τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η κοπέλα περιέγραψε στις Αρχές με κάθε λεπτομέρεια τη φρίκη που ζούσε από τον Οκτώβριο του 2013 έως και τον Αύγουστο του 2017.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 42χρονος επέτρεπε στον 68χρονο να συνευρίσκεται ερωτικά με την ανήλικη κόρη του και στη συνέχεια ο ηλικιωμένος έδινε τα χρήματα – 5 έως 20 ευρώ – στο παιδί κι εκείνο με τη σειρά του στον πατέρα του.

Μετά την καταγγελία ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και αφού εκδόθηκαν εντάλματα από τον ανακριτή Κω, συνελήφθησαν τόσο ο 42χρονος πατέρας όσο και ο 68χρονος συνταξιούχος.

Οι δύο δράστες μεταφέρθηκαν στη Κω όπου και ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βάρος τους και συνοδευόμενοι από τους συνηγόρους τους κ.κ. Δημήτρη Καρδούλια και Τιτίκα Μουράτογλου – Νικαία (για τον 68χρονο) και Κώστα Χόνδρο (για τον 42χρονο) απολογήθηκαν αρνούμενοι τα όσα τους καταλογίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 68χρονος είπε πως ουδεμία σχέση έχει με τα όσα του καταλογίζονται ενώ ακόμα και ο 42χρονος πατέρας που προανακριτικά φέρεται να είχε δώσει «λεπτομέρειες» για την υπόθεση, αρνήθηκε κάθε ανάμιξη.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και οι δύο άνδρες κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και πήραν το δρόμο για τις φυλακές όπου και εξακολουθούν να βρίσκονται μέχρι σήμερα.

Η δίκη τους προσδιορίστηκε να γίνει από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω στις 5 Νοεμβρίου 2018.


πηγή: ant1news.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια