Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μία από το ίδια... - του Αλέξανδρου Σφελινιώτη

Και ξανά επιστροφή στο παρελθόν. Την ώρα που το έγκλημα εξελίσσεται κάποιοι εκεί στην Κατεχάκη και στη Μοναστηρίου έμειναν στη δεκαετία που η παρουσία και μόνο του χωροφύλακα αρκούσε για να αποτρέψει τα πάντα.
Ναι επανιδρύονται στη Θεσσαλονίκη οι πεζές περιπολίες
Αλήθεια κύριοι πείτε μας για το προσωπικό αυτής της υπηρεσίας έχετε???
Αλεξίσφαιρα???
Ασυρμάτους???
Στολές???
Φυσικά ΌΧΙ!!!
Άρα τους προορίζετε ως πρόβατα σε σφαγή???Και μην μας πείτε πως έχετε εξασφαλισμένους τους χρηματικούς πόρους για την αγορά,διότι ακόμα τους ψάχνουμε για ανταλλακτικά,μπότες,στολές δικυκλιστών κλπ....
Το προσωπικό που θα την στελεχώσει γνωρίζει το εργασιακό καθεστώς της???Φυσικά ΟΧΙ!!!
Το προσωπικό από πού θα το αντλήσετε για τη στελέχωσή της???
Από τις υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης που ήδη παρουσιάζουν έλλειμμα 300 αστυνομικών???Την χρονική στιγμή που η Θεσσαλονίκη βουλιάζει από τους λαθρομετανάστες-πρόσφυγες και σχεδόν όλη η αστυνομία ασχολείται με αυτούς,την χρονική στιγμή που οι οφειλόμενες ημερήσιες αναπαύσεις στις περισσότερες υπηρεσίες της πόλης αυξάνονται κατακόρυφα στερώντας από το προσωπικό την απαραίτητη ξεκούρασή του και πόσα άλλα  ΕΣΕΙΣ αποφασίσατε να ιδρύσετε μία υπηρεσία που στο πρόσφατο παρελθόν ΕΣΕΙΣ την καταργήσατε.Αφήστε για λίγο τις πεζές στο συρτάρι,μεριμνήστε για το ξεπάγωμα των προσλήψεων,για την απεμπλοκή μας από πάρεργα,από ανούσιους στόχους,ζητείστε την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων της Θεσσαλονίκης για να δουλεύουν όλα όπως πρέπει και μετά βλέπετε.Οποιαδήποτε ίδρυση νέας υπηρεσίας στην πόλη μας ΤΩΡΑ δεν θα φέρει κανένα αποτέλεσμα και το ξέρετε,αντίθετα θα αποδυναμώσει ακόμα περισσότερο πολλές υπηρεσίες. 
Και ένα ρητορικό ερώτημα προς τους κκ της Κατεχάκη και Μοναστηρίου: Υπάρχουν αστυνομικές υπηρεσίες που εδρεύουν στη Θεσσαλονίκη και είναι υπεράριθμες???
Αλέξανδρος ΣΦΕΛΙΝΙΩΤΗΣ
Μέλος ΔΣ ΕΑΥΘ
Μέλος Ε.Μ.Α.Σ.








_ br />


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια