Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ληστές κοσμηματοπωλείων: Με την... μπουκιά στο στόμα έπιασαν τον αρχηγό


Σαν μία από τις δυσκολότερες επιχειρήσεις σύλληψης αναφέρουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εκείνη του 33χρονου φερόμενου ως αρχηγού της συμμολίας των ληστών κοσμηματοπωλείων. Ο
33χρονος, ο οποίος είναι υπήκοος Αλβανίας, είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν από την ίδια υπηρεσία και είχε καταδικαστεί συνολικά σε 71 χρόνια κάθειρξη, αλλά στις 24 του περασμένου Αυγούστου δραπέτευσε από τις αγροτικές φυλακές της Τύρινθας.
Ο σκληρός κακοποιός πάντοτε είχε το πιστόλι στη μέση του, ενώ φρόντιζε κάθε δύο ημέρες να ενοικιάζει διαφορετικό αυτοκίνητο, προκειμένου να μην μπορούν να τον εντοπίσουν. Όταν δεν ήταν μόνος στο όχημα, έβαζε το δεύτερο άτομο να κοιτάζει συνεχώς πίσω, για να δει εάν τους παρακολουθούν.

Αυτό έκανε και κατά τη διαδρομή προς τον Θεολόγο, όπου του πέρασαν χειροπόδες τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας.

Ο 33χρονος με τη φίλη του κάθισαν σε μία ταβέρνα του Θεολόγου. Οι αστυνομικοί έκαναν τους εργάτες, που κουβαλούσαν ξύλα, για να τον πλησιάσουν χωρίς να δώσουν στόχο και περίμεναν πότε θα πιάσει το πιρούνι, ώστε να μην προλάβει να πιάσει το πιστόλι του.

Οι "εργάτες" τον εγκλώβισαν με την... μπουκιά στο στόμα και του πέρασαν χειροπέδες. Στο αυτοκίνητό του, βρήκαν και ένα καλάσνικοφ.

Μανώλης Ασαριώτης
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια