Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιατί οι αδιάφθοροι ψάχνουν την υπόθεση ομηρίας και κακοποίησης του αστυνομικού;

Είτε ήδη έχουν εμπλακεί, είτε επίκειται η εμπλοκή των εσωτερικών υποθέσεων στην υπόθεση της Νίκαιας που συγκλονίζει από το πρωί την
αστυνομία.

Πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν ότι η εκδοχή που παρέθεσε ο αστυνομικός και καταγράφηκε νωρίτερα σε ρεπορτάζ του Μανώλη Ασαριώτη, εξετάζεται με ιδιαίτερη επιφύλαξη, ενώ στο μικροσκόπιο της έρευνας μπαίνει και μία άλλη, φαινομενικά ασύνδετη υπόθεση.

Όπως σημειώνουν σχετικές πηγές ενημέρωσης, στην ίδια περιοχή (Νίκαια) και περίπου 6 ώρες πριν από την απαγωγή- ομηρία του που δηλώνει ο αστυνομικός, 4 άτομα είχαν εισβάλει και αφαίρεσαν σημαντική ποσότητα λαθραίων τσιγάρων από ενοίκους του διαμερίσματος πακιστανικής επίσης υπηκοότητας, χωρίς πάντως να διευκρινίζεται ακόμη αν πρόκειται για τα ίδια άτομα που κακοποίησαν άγρια τον αστυνομικό.

Θυμίζουμε πως οι δράστες της κακοποίησης του, υποστηρίζουν ότι με τον αστυνομικό είχαν κάποιου είδους συναλλαγή ή εμπλοκή που εκφεύγει των ορίων της νομιμότητας και οι εκατέρωθεν καταθέσεις εξετάζονται με την ίδια προσοχή. Το γεγονός ωστόσο της εμπλοκής των αδιάφθορων, δείχνει ότι η ηγεσία δεν θέλει να παραμείνει εκκρεμότητα ή σκιά πάνω από τη συγκεκριμένη υπόθεση.   

Ο τελευταίος, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο κρατικό της Νίκαιας, έχοντας εκτεταμένες κακώσεις στο κεφάλι, σπασμένα δόντια και άλλα τραύματα, χωρίς πάντως να κρίνεται η κατάσταση του ανησυχητική.



του Γιώργου Καραϊβάζ

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια