Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τιμητικές πλακέτες σε πέντε αστυνομικούς της Στερεάς Ελλάδας

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες σε πέντε
αστυνομικούς, οι οποίοι τον Φεβρουάριο του 2011, υπηρετώντας σε Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Φθιώτιδας και Βοιωτίας, ήρθαν σε ένοπλη αντιπαράθεση με επικίνδυνους κακοποιούς, ληστές τραπεζών, με αποτέλεσμα την σύλληψη τεσσάρων δραστών και τον θανάσιμο τραυματισμό ενός εξ αυτών.


Οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί εξέθεσαν τη ζωή τους σε άμεσο και προφανή κίνδυνο και για την πράξη τους αυτή τους απονεμήθηκε την περσινή χρονιά από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, το μετάλλιο του «Αστυνομικού Αριστείου Ανδραγαθίας».



Τις βραβεύσεις των αστυνομικών πραγματοποίησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας, κκ Νικόλαος, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Δήμαρχος Λαμιέων, Νικόλαος Σταυρογιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, Ευθύμιος Καραίσκος και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Μιλτιάδης Πουρσανίδης.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια