Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τα πιο περίεργα ατυχήματα που μπορεί να σας συμβούν κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης!



Το σεξ έχει πολλές μορφές. Είναι απόλυτα υγιές για ένα ζευγάρι να συζητάει και να επιδιώκει να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του φαντασιώσεις.

Ωστόσο, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι ο καθένας μας έχει και διαφορετικά όρια.

Επίσης, ότι οι ταινίες είναι ταινίες, δεν είναι πραγματικότητα και τίποτα απ’ όσα βλέπουμε στη μεγάλη οθόνη δεν έχει, τις περισσότερες φορές, άμεση… εφαρμογή στην καθημερινότητά μας.

Υπό αυτό το πρίσμα, η ομάδα του Alltime10s δημιούργησε ένα βίντεο για να ανοίξει τα μάτια και να προσγειώσει πολλούς… wanna be great great lover. Δείτε το και… κρατήστε σημειώσεις!



Κάθε χρόνο, το ένα τρίτο του ενήλικου πληθυσμού θα βιώσει έναν τραυματισμό στο σεξ, κάτι που κάνει αυτή την αιτία τραυματισμών πολύ πιο κοινή από ό, τι νομίζετε. Ερωτικά βοηθήματα/παιχνίδια… κολλάνε και διάφορα μέρη του σώματος μπορεί να υποστούν μικρά κατάγματα, όταν τα ζευγάρια ξεπερνούν τα ίδια τους τα όρια. Τις περισσότερες φορές βέβαια δεν παραδέχονται ότι ο τραυματισμός τους προκλήθηκε στο σεξ και λένε διάφορες αστείες δικαιολογίες. Αλλά οι γιατροί στα Επείγοντα των νοσοκομείων ξέρουν να διακρίνουν την αλήθεια, να το ξέρετε αυτό!

Πηγή: iatropedia.gr

_ br />


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια