Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τα λάθη που κάνεις με τα εσώρουχά σου και σε αρρωσταίνουν!



Μπορεί να μην σου περνάει καν από το μυαλό, αλλά τα εσώρουχά σου είναι σημαντικά για την υγεία σου.

Πρώτον και κυριότερο είναι πως αυτό προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή σου, γι’ αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό να διορθώσεις τυχόν κακές συνήθειες που κάνεις και να φροντίσεις να διατηρήσεις τα πράγματα υγιή και καθαρά εκεί κάτω.

Ρίξε μία ματιά και πες μας, μήπως κάνεις κι εσύ κάποιο από τα ακόλουθα λάθη; Μήπως ήρθε η ώρα για αλλαγές;

Το να κοιμάσαι χωρίς εσώρουχα είναι πολύ καλό

Οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται ότι το να κοιμάσαι χωρίς εσώρουχα είναι άσχημο, αλλά αν δεν φοράς εσώρουχα στο κρεβάτι επιτρέπει στις χαμηλότερες περιοχές να αναπνεύσουν. Διαφορετικά, η θερμότητα παγιδεύεται και τα βακτήρια μπορούν να αναπτυχθούν.

Αυτά τα φανταχτερά δαντελωτά εσώρουχα δεν είναι φίλοι σου

Όλοι αγαπάμε τα σούπερ χαριτωμένα δαντελένια εσώρουχα, αλλά αποδεικνύεται ότι δεν βοηθούν πραγματικά. Το τραχύ υλικό μπορεί να είναι σκληρό στο δέρμα σου και μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό.

Πες αντίο στο αρωματικό απορρυπαντικό

Η μυρωδιά των φρεσκοπλυμμένων ρούχων (εσωρούχων) είναι υπέροχη, όμως αυτά τα απορρυπαντικά μπορεί να έχουν περισσότερες χημικές ουσίες και συνήθως προκαλούν εξανθήματα ή ερεθισμό του δέρματος. Εάν αντιμετωπίζεις κάτι τέτοιο, η μετάβαση σε ένα μη αρωματισμένο απορρυπαντικό μπορεί να είναι μια εύκολη λύση.

Άλλαξέ το μετά από κάθε προπόνηση (γυμναστική)

Εντάξει αυτό δεν περίμενες από εμάς να σου το πούμε, αλλά βεβαιώσου ότι έχεις πάντα ένα σετ εσωρούχων στην τσάντα γυμναστικής σου. Η εναλλαγή των δύο εσωρούχων μπορεί να είναι εξαιρετικά σημαντική. Οι υγρές, θερμές περιοχές μπορούν να αποτελέσουν έδαφος αναπαραγωγής για τα βακτηρίδια και τους μύκητες, γι’ αυτό άλλαξε αμέσως μόλις ολοκληρώσεις την προπόνησή σου.


Πηγή: teen.queen.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια