Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πληροφορίες για ακύρωση παρουσίας του αρχηγού της ΕΛΑΣ στην παρέλαση- Πήρε "χρυσόβουλο" από την προεδρία το ΠΔ για τις κρίσεις

Χθεσινοβραδινές πηγές του bloko.gr με πρόσβαση στη διαρχία Γεροβασίλη- Ανδρικόπουλο, σημείωναν ότι υπό την πίεση των "οξύτονων" αντιδράσεων μετά την
αποκάλυψη για το ΠΔ αστραπή, αλλά και την εσωτερική μόχλευση που προκάλεσε, διαφαίνεται μία τάση αναβολής για το άμεσα επόμενο χρονικό διάστημα, ή τουλάχιστον μέχρι και το Πολυτεχνείο.

Ωστόσο, νεώτερες, πρωινές πληροφορίες σημείωναν δύο ... "παροξύτονα" τινά. Το πρώτο ότι, όπως αναμενόταν πέρασε από το ΣτΕ με τη μορφή του κατεπείγοντος το ΠΔ και μάλιστα διένυσε σε χρόνο ρεκόρ τη διαδρομή προς την Προεδρία της Δημοκρατίας και ακολούθως προς την Κατεχάκη, έχοντας σφραγιστεί με το χρυσόβουλο της νομιμότητας. Το δεύτερο, ότι ίσως για πρώτη φορά στα χρονικά, αρχηγός της αστυνομίας ακυρώνει αιφνιδιαστικά την παρουσία του στην στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης.

Όπως φαίνεται, στο εξακολουθητικά χθαμαλό υπογάστριο του παρασκηνίου και παρά τις δήθεν διαβεβαιώσεις περί αναβολής των έκτακτων κρίσεων, στην ακρώρεια του παρασκευάζεται με άκρα μυστικότητα η συνταγή της εξολόθρευσης των 22 ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών και βλέπουμε τί τέξεται η ... βλαψίφρων επιούσα.

Παράλληλα, στους διαδρόμους της Κατεχάκη οργίαζαν οι φήμες περί κρίσεων ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο, με αποτέλεσμα εάν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, η διεξαγωγή ν' αποτελεί αναπόδραστη σφόδρα πιθανότητα.



του Γιώργου Καραϊβάζ


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια