Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δωρεάν Χορήγηση Καρτών Υγείας σε Μέλη της Ένωσης ΒΑ Αττικής

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής μετά από την δωρεάν χορήγηση σχολικών σακιδίων και αναγκαίας γραφικής ύλης στα τέκνα των Αστυνομικών-Μελών της, συνεχίζει
τις δράσεις της και προχωρά στην δωρεάν Χορήγηση Καρτών Υγείας αξίας ενενήντα πέντε (95) ευρώ κατά άτομο, διάρκειας ενός έτους.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, αποφάσισε, τη δωρεάν ασφάλιση τουλάχιστον του 1/3 των Μελών της στο πρόγραμμα ¨Αξία Υγείας¨, που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτήν από την TRUSTOR INSURANCE BROKERS και τη New Health Systems, αξίας ενενήντα πέντε (95) ευρώ κατά άτομο, διάρκειας ενός έτους.
Για την ολοκλήρωση της ενέργειας αυτής, η Ένωσή μας απέστειλε προς τις Αστυνομικές Υπηρεσίες εδαφικής της αρμοδιότητας, έγγραφο προκειμένου μας γνωστοποιήσουν στοιχεία και οικογενειακή κατάσταση αιτούντων Αστυνομικών-Μελών που εμπίπτουν στις παρακάτω κατηγορίες:
 Πολύτεκνοι
 Τρίτεκνοι
 Έχοντες δύο (2) τέκνα
 Έχοντες ένα (1) τέκνο
 Άνευ τέκνων
 Μονογονεϊκές οικογένειες
 Τραυματισθέντες κατά την εκτέλεση της Υπηρεσίας και ένεκα αυτής

Η επιλογή των Συναδέλφων-Μελών, θα γίνει με αυστηρά κοινωνικά και οικογενειακά κριτήρια. Η παράδοση των δωρεάν καρτών υγείας θα πραγματοποιηθεί, σε προκαθορισμένο τόπο και χρόνο που θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση της  Ένωσης.
Το πρόγραμμα έχει βασιστεί σε ένα σύστημα υπηρεσιών υγείας που λειτουργεί στα πρότυπα των Ευρωπαϊκών δομών Πρωτοβάθμιας περίθαλψης, που δημιουργήθηκε για τον σύγχρονο άνθρωπο και την οικογένειά του και στόχο έχει την παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών.
Υπάρχει συνεργασία με τα μεγαλύτερα ιδιωτικά Νοσηλευτικά Ιδρύματα της χώρας, τα πλέον σύγχρονα και αξιόπιστα Ιατρικά κέντρα και Ιατρεία, για να προσφέρει υψηλού επιπέδου παροχές Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης.
Ενδεικτικά στις ανωτέρω αναφερθείσες παροχές, περιλαμβάνονται οι δωρεάναπεριόριστες Ιατρικές επισκέψεις και διαγνωστικές εξετάσεις, σε συμβεβλημένα Νοσοκομεία και Ιατρεία. Παρέχονται επίσης δωρεάν ετήσιος προληπτικός (check up), αιματολογικός, οφθαλμολογικός και οδοντιατρικός έλεγχος. Επιπροσθέτως, (με συμμετοχή συνδρομητή) υπάρχει οδοντιατρική, οφθαλμολογική, φυσιοθεραπευτική κάλυψη, ψυχολογική υποστήριξη, συνεδρίες εναλλακτικής/ολιστικής ιατρικής (ομοιοπαθητικοί ιατροί, βελονιστές) καθώς και με διατροφολόγους/διαιτολόγους. Τέλος, υπάρχει κάλυψη θεραπειών λόγου-ομιλίας-μάθησης, αιμοληψία κατ’ οίκον, παροχή ασθενοφόρου μετά από νοσηλεία κλπ.

easybaa.gr



_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια