Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΧΥΤΑ Λευκίμης: Εκατοντάδες αστυνομικοί χιλιάδες ευρώ κατασπαταλούνται με μόνο θύμα τους ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες

Δημοσιεύουμε κείμενο αναγνώστη του bloko.gr: Η ιστορία με τον ΧΥΤΑ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ συνεχίζεται και άν η επίσημη πολιτεία δεν πάρει μετά απο τόσους μήνες μέτρα θα διαιωνίζεται. Όταν
ΑΘΉΝΑ και Θεσσαλονίκη έχουν αποδεκατιστεί απο προσωπικό όταν οι συνδικαλιστές με στοιχεία αποδεικνύουν την τεράστια έλλειψη αστυνομικών ακόμη διμοιρίες ΥΜΕΤ ΥΑΤ ΟΠΚΕ αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών που ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ δυνάμεις για τις πόλεις είναι εγκλωβισμένες στην ΚΕΡΚΥΡΑ.
Θα απαντήσει κάποιος υπεύθυνος διαμονή διατροφή τόσο καιρό πόσα εκατομμύρια έχουν στοιχίσει στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ πόσους αστυνομικούς έχουν εγκλωβίσει εκεί απο Θεσσαλονίκη που σήμανε SOS ::
Ομάδες ΟΠΚΕ που είναι απαραίτητες όπως και κάθε αστυνομικός για την ασφάλεια των πολιτών της Θεσσαλονίκης είναι στην ΚΕΡΚΥΡΑ.
Και άντε διμοιρίες έχουν πάει σε όλα τα νησιά και πάνε και Εβρο λόγω μεταναστευτικού περιπολικά της πόλης στέλνονται ΚΑΒΑΛΑ για τον ίδιο λόγο ΠΟΤΕ θα απεγκλωβιστούν απο την ΚΕΡΚΥΡΑ::πόσο θα διαρκέσει ακόμη αυτό το παράλογο πόσα χρήματα του ελληνικού λαού έχουν ξοδευτεί στο σίριαλ ΧΥΤΑ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ::
Και να φανταστεί κανείς ότι με αυτά τα χρήματα θα είχαν αγοραστεί κάποια οχήματα υλικοτεχνικό υλικό ίσως και οι στολές των ΔΙΑΣ που αναμένονται απο το 2010!!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΠΑΡΑΜΈΝΕΙ ...
ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΤΡΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟ!!!![πολλές φορές όταν τους ενημερώσουν για κάποιο ξεχασμένο μέτρο μετα απο χρόνια απλά ψάχνου ποιός το επέβαλλε κι όχι τρόπους να το ακυρώσουν.........................]

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια