Προφυλακίστηκε ο 51χρονος για τη δολοφονία του φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό


Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα  ο 51χρονος αρχιτέκτονας ο οποίος είχε ομολογήσει ότι δολοφόνησε τον 57χρονο φαρμακοποιό, λόγω οικονομικών διαφορών.

 

Ο 51χρονος ομολόγησε ότι το οδηγήθηκε στην πράξη του γιατί δεν μπόρεσε να επιτρέψει στον φαρμακοποιό το ποσό των 300.000 ευρώ που είχε δανειστεί και για το λόγο αυτό το δικαστήριο αποφάσισε να του κατασχέσει το σπίτι.

 

Ο δράστης ισχυρίστηκε, κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του, ότι όταν έχασε το σπίτι του, «θόλωσε» το μυαλό του και ήθελε να εκδικηθεί με κάθε τρόπο το θύμα. Έτσι, βρήκε, από την παράνομη αγορά, ένα 22αρι όπλο και του έστησε ενέδρα θανάτου το πρωί της 8ης Σεπτεμβρίου, την ώρα που ο φαρμακοποιός έβγαινε με το αυτοκίνητό του από το γκαράζ της οικίας του, στο Νέο Ψυχικό.

 

Τα πολλά «λάθη» του δράστη οδήγησαν την αστυνομία γρήγορα στα ίχνη του, καθώς πήγε στο τόπο του εγκλήματος με το αυτοκίνητο του και τα πάρκαρε σε κοντινή απόσταση, όπως καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας.

 

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών βρήκε τα στοιχεία του οχήματος του δράστη και σε συνδυασμό με τις οικονομικές διαφορές που είχε με το θύμα έφτασε στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

 

Πηγή: ant1news.gr


_