Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πώς βρέθηκε ο αστυνομικός στα χέρια των Πακιστανών - Ποιος είναι ο 34χρονος αστυφύλακας

Ένα περίεργο περιστατικό καλούνται να αποσαφηνίσουν οι αρχές τις τελευταίες ώρες. Πολίτες κάλεσαν τα ξημερώματα στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης και ενημέρωσαν πως
ακούγονται φωνές από διαμέρισμα στην περιοχή της Νίκαιας.
Σταθμοί της ΑΔ, που έφθασαν στο σημείο, αφού δέχθηκαν μικρή επίθεση από αλλοδαπούς και κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν, εντόπισαν μέσα στο διαμέρισμα άγρια χτυπημένο έναν συνάδελφό τους.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του bloko.gr, οι αλλοδαποί -υπήκοοοι Πακιστάν- κατήγγειλαν πως ο αστυνομικός επιχείρησε να τους αρπάξει πράγματα και για αυτό τον ξυλοκόπησαν.
Ο ίδιος ο αστυνομικός, όμως, δήλωσε στους συναδέλφους του ότι είδε μία ομάδα αλλοδαπών να τσακώνεται στο δρόμο και επιχείρησε να τους σταματήσει, δηλώνοντας την ιδιότητά του. Τότε δέχθηκε επίθεση από δύο Πακιστανούς, που τελικά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον οδηγήσουν στο διαμέρισμα.
Ασφαλείς πηγές, ενημέρωσης του bloko.gr, αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν 34χρονο αστυφύλακα, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Ασφάλειας Αττικής, ως οδηγός επιφυλακής και έχει αρκετά τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι από μαχαίρι και από λοστό.
Ο 34χρονος θεωρείται μάχιμος και έχει πολύ καλό όνομα ανάμεσα στους συναδέλφους του, που δεν μπορούν να πιστέψουν την εκδοχή των αλλοδαπών.

Μανώλης Ασαριώτης

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια