Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Δεν κατάφεραν να βρουν 20 άτομα σε όλη την Αττική για τις ΟΠΚΕ''


Από το facebook του Βασίλη Ντούμα



Με από 17/10/2018 διαταγή της Γ.Α.Δ.Α έγινε απόπειρα να στελεχωθούν με 20 αστυνομικούς επιπλέον, οι υποστελεχωμένες Ο.Π.Κ.Ε από τις υπόλοιπες υποστελεχωμένες υπηρεσίες της Αττικής για την δημιουργία δύο νέων πλήρης ομάδων , παραβλέποντας τις υπόλοιπες αποδεκατισμένες ομάδες !!

Παρά ταύτα κινήθηκε η διαδικασία δήλωσης επιθυμίας , επιλογής και συνέντευξης, που κατέληξε σε σύσταση καταλόγου επιλογής 20 συναδέλφων μεταξύ αυτών και 4 συναδέλφων από ΔΙ.ΑΣ , ΖΗΤΑ ,Υ.Α.Τ.

Όμως , στην επιλογή κάποιος ξέχασε ότι οι παραπάνω τρεις υπηρεσίες αποτελούν γκέτο που επιτρέπεται μόνο να σε στείλουν και πρέπει εκεί να αφήσεις τα υπηρεσιακά "κόκαλα " σου για να μετατεθείς σε άλλη ακόμα και μάχιμη υπηρεσία. Εκτός αν διαθέτεις το μέσον να υπηρετήσεις σε πρόσωπα, κυβερνητικές εγκαταστάσεις και επισήμους ! Οι 420 αποσπασμένοι από τη ΔΙ.ΑΣ κινδυνεύει να γίνουν περισσότεροι από τους υπηρετούντες σε αυτή.

Αποτέλεσμα, όλων αυτών ήταν η αποτυχία να εξευρεθούν 20 αστυνομικοί σε όλη την Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μιας και οι επιλαχόντες αυτών εκτίουν τιμωρητική ποινή μη μετάθεσης από τις υπηρεσίες τους . Τελικά θα μετακινηθούν μόνο 16 αστυνομικοί που θα ξεκινήσουν την υπηρεσία τους από την πρώτη μέρα υποστελεχωμένοι και μειονεκτικοί αριθμητικά , όπως και οι υπόλοιπες ομάδες .

Η αποτυχία εξεύρεσης 20 αστυνομικών σε ολόκληρη Αττική και οι διαδικασίες "φύγε εσύ , έλα εσύ" αποδεικνύουν περίτρανα τις αναφορές μας για αποδείξεις πλήρους αποσύνθεσης και απουσίας στρατηγικού σχεδιασμού, μάλιστα με διαδικασίες που γελοιοποιούν πρόσωπα και θεσμούς!


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΕΛ.ΑΣ. ΑΤΤΙΚΗΣ_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια