Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

1η Εκδήλωση Αγωνιστικής Ξυλορακέτας (ΦΩΤΟ)

Υπό την αιγίδα της Αθλητικής Ένωσης Πυροσβεστών Ελλάδας (Α.Ε.Π.Ε.), πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία  το πρωί της  21ης  Οκτωβρίου 2018 στο Anima Club στην περιοχή

της Αναββύσου η 1η Εκδήλωση Αγωνιστικής Ρακέτας (ValetudoRacket).



Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση  έλαβαν μέρος μέλη της Ένωσης,απο την Νάξο , Χανιά και την Πάτρα ,λάτρεις του αθλήματος , αφήνοντας  άριστες εντυπώσεις και πλούσιο θέαμα ,ανταμείβοντας  όλους τους παραβρισκόμενους θεατές.

Οι διακριθέντες σε  ΔΥΑΔΕΣ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1η ΘΕΣΗ: ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ -ΤΕΓΟΣ ,

2Ηθεση: ΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗΣ-ΔΑΒΡΑΔΟΥ ,

3Ηθεση: ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΑΝΑΡΩΛΗΣ

Οι διακριθέντες σε  ΤΕΤΡΑΔΕΣ ΑΝΔΡΩΝ

1η ΘΕΣΗ:ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ –ΤΕΓΟΣ-ΡΟΥΚΟΣ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

2η ΘΕΣΗ:ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΑΝΑΡΩΛΗΣ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

3η ΘΕΣΗ:ΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗΣ-ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ- ΒΑΛΛΗΝΔΡΑΣ –ΥΦΑΝΤΗΣ

Ακολούθησε τελετή και  απονομή μεταλλίων στους ανωτέρω διακριθέντες αθλητές.

Το Δ.Σ. της ΑΕΠΕ βράβευσε Τιμής Ένεκεν για την συνεισφορά στα αθλητικά δρώμενα, τον δημιουργό και εμπνευστή του Valetudo Racket, Ηλία Ζώη  ,ο οποίος υπήρξε σταθμός και αφετηρία για την εξέλιξη της ρακέτας θαλάσσης μέχρι και σήμερα.

Επίσης στην  εκδήλωση αγωνίστηκε τιμητικά , η παγκόσμια πρωταθλήτρια της αγωνιστικής ρακέτας Αποστολοπούλου Φαίη  που έλαβε την 1 η θέση  στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αγωνιστικής Ρακέτας στο Σανταντέρ της Ισπανίας το 2017.

Το Δ.Σ. της Ένωσης, θέλει να ευχαριστήσει τους υπεύθυνους της Α.Ε.Π.Ε., του υπό σύσταση αθλήματος κ.κ. Σπηλιώτη Σωτήριο  και Τέγο Βασίλειο για την υποδειγματική  Οργάνωση καθώς και όλους  τους αθλητές που με την συμμέτοχη τους ανέδειξαν την σημασία του «ευ αγωνίζεσθε», θεωρώντας ότι ο Αθλητισμός είναι υγιής διέξοδο και προάγει τον  πολιτισμό που δύναται να προωθήσει την καλλιέργεια της ψυχής και του πνεύματος και μπορεί να ενισχύσει σωματικά και πνευματικά όλους όσους εξασκούν το επάγγελμα του πυροσβέστη.



Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Άγγελος   Τριπολιτσιώτης
Αρχιπύραρχος


Ο Γενικός Γραμματέας
Κωσταντίνος Τέγας
Πυροσβέστης










πηγή: aepe.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια