Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

16χρονη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει για να μην δημοσιευθούν οι γυμνές φωτογραφίες της

Μέσα σε αστυνομικό τμήμα της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου ενημέρωσε τόσο τον πατέρα της όσο και αστυνομικούς  ότι ήπιε χάπια για να αυτοκτονήσει, μια 16χρονη, η οποία ζήτησε τη βοήθεια
των Διωκτικών Αρχών,  γιατί ο φίλος της την απειλούσε ότι θα ανεβάσει στο facebook γυμνές φωτογραφίες της!
Η υπόθεση διερευνάται με πολλή προσοχή από την τοπική ΕΛ.ΑΣ, ενώ έχει ήδη σταλεί σήμα προς την Αστυνομία της Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό και τη προσαγωγή να καταθέσει ενός 27χρονου Ρομά.
Η ανήλικη, η οποία έμενε σε χωριό του Ηρακλείου είναι άγνωστο εάν γνώρισε τον 27χρονο μέσω  facebook ή γνωρίστηκαν στην Κρήτη. Αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι πριν λίγο καιρό έφυγε από την οικογένειά της, ακολουθώντας τον 27χρονο στη Βόρεια Ελλάδα.. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο έρωτάς τους διεκόπη βίαια και η 16χρονη αναγκάσθηκε να γυρίσει πίσω στην Κρήτη και να ζητήσει τη βοήθεια των γονιών της.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 27χρονος απείλησε την πρώην ανήλικη φίλη του ότι εάν δεν του στείλει 200 ευρώ τότε θα ανεβάσει στο facebook,  γυμνές φωτογραφίες της. Η κοπέλα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, βρήκε τα χρήματα και τα κατέθεσε στον τραπεζικό λογαριασμό που της υπέδειξε ο φερόμενος ως δράστης. Οι απειλές όμως συνεχίστηκαν και η κοπέλα φοβούμενη ότι οι απειλές θα γίνουν πράξεις ενημέρωσε τους γονείς της. Προχθές το βράδυ και πριν αποφασίσουν να πάνε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, η ανήλικη ήπιε εφτά χάπια από την φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει με υπόδειξη ψυχιάτρων που την παρακολουθούσαν.
Αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου της έγινε πλύση στομάχου και η κοπέλα έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ


Θάνος Περβολαράκης
Εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ
_ br />


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια