Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

O Kανέλλος Νικολάου για τις εκλογές της ΠΟΑΞΙΑ


    Την Κυριακή 7 και τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου θα γίνουν, στην πρώην Σχολή Αξιωματικών στη Λ. Μεσογείων, οι εκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ. της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Αττικής, των αντιπροσώπων μας στην Π.Ο.ΑΞΙ.Α, καθώς και των αντιπρόσωπων στα συμβούλια μεταθέσεων στις Διευθύνσεις της Γ.Α.Δ.Α.

 

           Στις εκλογές αυτές πρέπει να δώσεις το δυναμικό «παρών». Πρέπει να συμμετέχεις και με την ψήφο σου να επιλέξεις αυτούς που θα σε ακούνε καθημερινά, θα σε εκπροσωπούν δυναμικά, θα είναι δίπλα σου σε κάθε δύσκολη υπηρεσιακή στιγμή σου και θα αγωνίζονται για τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών σου.

 

         Συναδέλφισσα και συνάδελφε, έχω το θάρρος να σου ζητήσω και πάλι τη ψήφο σου. Είσαι εσύ που με εκλέγεις όλα αυτά τα χρόνια στα όργανα της Ένωσής μας. Από τη μεριά μου είμαι αυτός που σε συναντώ συνέχεια στα διάφορα μέτρα τάξης και ασφαλείας και στις διάφορες υπηρεσιακές υποχρεώσεις. Ήμασταν μαζί στο ίδιο πεζοδρόμιο, στο ίδιο γήπεδο, στο ίδιο δικαστήριο και στις ίδιες πορείες. Αντιμετωπίσαμε μαζί τα ίδια προβλήματα και τις ίδιες καταστάσεις. Δεν σε χτυπώ στις πλάτες και δεν σου σφίγγω το χέρι λίγες ημέρες πριν τις εκλογές. Δεν θα με γνωρίσεις τώρα και δεν θα σου υποσχεθώ ως κομματάρχης παλαιάς κοπής. Όλα αυτά τα χρόνια ήμουν δίπλα σου πραγματικά και ουσιαστικά. Την τελευταία τριετία, από τη θέση του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης μας, φρονώ ότι ήμουν η φωνή σου. Όπου με χρειάστηκες ήμουν δίπλα σου και συμπαραστάτης σου.

 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΛΜΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΟΥ

 

           Πριν από τρία χρόνια προσπάθησα να πείσω να μην υπάρχουν ξεχωριστοί συνδυασμοί παρά μόνο ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο. Κάποιοι επέμεναν και συνεχίζουν να επιμένουν να κατέρχονται στις εκλογές με δικό τους ξεχωριστό ψηφοδέλτιο.

 

          Η συμπεριφορά τους μας ανάγκασε να δημιουργήσουμε την Ενωτική Συνδικαλιστική Κίνηση Αξιωματικών (Ε.Σ.Κ.Α) που είμαι από τα ιδρυτικά της μέλη. Με τη ψήφο σας δώσατε την απάντηση σας και ταυτόχρονα μας δικαιώσατε. Εκλέξατε την Ε.Σ.Κ.Α. ως πρώτη δύναμη με μεγάλο ποσοστό και με συντριπτική διαφορά.

 


                Στις 7 και 8 Οκτωβρίου

- καμία χαμένη ψήφος

- κανένας πειραματισμός

- κανένας συμβιβασμός με τις υποσχέσεις

- έλα να ψηφίσεις για να μας δυναμώσεις και άλλο.

- έλα να ψηφίσεις για να δυναμώσει και άλλο η φωνή σου.

- έλα να ψηφίσεις μαχητικότητα, συνέπεια, υπευθυνότητα και αγωνιστικότητα.

- έλα να ψηφίσεις Ε.Σ.Κ.Α.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια