Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Oι Αναμένοντες: Το Λιμενικό Σώμα έχει άμεση ανάγκη από Λιμενοφύλακες-Είχατε προαναγγείλει 300 Λ/Φ το 2017


Παραθέτουμε κείμενο που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr


ΠΡΟΣ : Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής Ακτή Βασιλειάδη Πύλες Ε1-Ε2, Πειραιάς Τ.Κ 18510

Θέμα:  Πότε θα ανακοινωθεί η προκήρυξη 199 Λ/Φ με εποπτεία Α.Σ.Ε.Π(μόνο με Μοριοδότηση) ?

Απευθυνόμενοι στον κ. Υπουργό Φώτη Κουβέλη, στον κ. Υφυπουργό Νεκτάριο Σαντορινιό και σε όλη την Ηγεσία του Λ.Σ - ΕΛ.ΑΚΤ, να εκδώσετε άμεσα την προκήρυξη εντός 2018.

Το 2017 ήμουν 26 χρονών, και περιμένω μέχρι σήμερα το διαγωνισμό που είχε προαναγγελθεί. Η τελευταία προκήρυξη ήταν το 2011 με όλες τις Κατηγορίες ( Γενική σειρά, Ειδικές Δυνάμεις, Ειδικότητες Αποκτηθείσες Ε.Σ(θητεία), ιδιώτες που συμμετείχαν ενεργά σε διάσωση ατόμων στη θάλασσα).
Είναι το όνειρο μου να καταχθώ στο Λιμενικό Σώμα.
Το Λιμενικό Σώμα έχει άμεση ανάγκη από χαμηλόβαθμο προσωπικό.
Το όριο ηλικίας πρέπει να είναι τροποποιημένο, λόγω της καθυστέρησης έκδοσης της (επειδή πήρατε όλους τους Επιλαχόντες ΜΘ' εκπαιδευτική σειρά), τουλάχιστον στα 27- 28 έτη. 

  ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 76  
  Άρθρο 69 Μεταβατικές Διατάξεις 
3. Αν κατά τον χρόνο δημοσίευσης του παρόντος φοιτούν Δόκιμοι Λιμενοφύλακες στη Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων εφαρμόζονται οι προϊσχύουσες διατάξεις μέχρι και την αποφοίτησή τους

Συνεπώς: Μέχρι την κατάταξη των ατόμων από Πανελλήνιες, υπάρχει η δυνατότητα να εισαχθούν οι 199 ΛΦ με εποπτεία Α.Σ.Ε.Π.  

Προκήρυξη ΛΦ 2008 (με όριο ηλικίας 29 έτη)

Υ.Γ  Κύριε Υφυπουργέ Νεκτάριε Σαντορινιέ είχατε προαναγγείλει την προκήρυξη 300 ΛΦ 2017, αντί αυτού πήρατε Επιλαχόντες. Πιστεύουμε και στηριζόμαστε σε εσάς να δημοσιευθεί η προκήρυξη 199 Λ/Φ με εποπτεία Α.Σ.Ε.Π(αξιοκρατικά) με τροποποιημένο όριο ηλικίας εντός 2018.  


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια