Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πως οι πυροσβέστες "έδεσαν" τον εμπρηστή της τραγωδίας- Σε λίγο, σημαντική αποκάλυψη από το bloko.gr για την εκατόμβη


Μέσω της γεωπονίας έλυσαν σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr το μυστήριο της έναρξης και της αιτίας της καταστροφικής φονικής φωτιάς στο Μάτι στις
23 Ιουλίου.


Όπως σημειώνουν καλά ενημερωμένες πηγές, τα καμμένα ξύλα, από τα οποία ξεκίνησε αρκετές ώρες μετά την καύση τους η φωτιά, αλλά εξαιτίας της σύστασης τους λειτούργησαν ως προσάναμμα όταν σηκώθηκε ο αέρας, δεν προέρχονται από το ευρύτερο φυσικό περιβάλλον.

Δεν πρόκειται δηλαδή για ξυλώδη αντικείμενα που κόπηκαν ή ήταν πεσμένα από κάποιο δέντρο περιμετρικά της εστίας, αλλά προήλθαν από καλλωπιστικά φυτά εσωτερικού χώρου. Τα συγκεκριμένα εμπυρεύματα της τραγωδίας εξετάστηκαν από γεωπόνους στους οποίους παραδόθηκαν από τους επικεφαλής της διεύθυνσης εγκλημάτων εμπρησμού του πυροσβεστικού σώματος και οι οποίοι αφού αποφάνθηκαν από ποιο ακριβώς είδος προήλθαν (φίκος) αποφάνθηκαν ότι αυτά βρίσκονται στον περίβολο μόνο μιας κατοικίας της περιοχής.

Με βάση το συγκεκριμένο εύρημα και την επιστημονική πιστοποίηση από τους γεωπόνους, οι πυροσβέστες συνέταξαν τη δικογραφία και μαζί με άλλες μαρτυρίες, κατέστησαν ύποπτο και στη συνέχεια κατηγορούμενο για εμπρησμό, τον κάτοικο της περιοχής.



του Γιώργου Καραϊβάζ




_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια