Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συγχαρητήρια της Ένωσης Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης στην Σαραντούλα Παγωνάκη

''Η επιτυχία της αυτή μας κάνει τριπλά υπερήφανους, πρώτον διότι η τεράστια διάκριση αυτή προέρχεται από μέλος της Ένωσής μας, δεύτερον διότι αποτελεί ταυτόχρονα νίκη-διάκριση της
Ελληνικής Αστυνομίας και τρίτον για την επικράτηση της ελληνικής ομάδας στο άθλημα αυτό συνολικά έναντι των λοιπών ευρωπαϊκών αποστολών'' αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΄Ενωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολ. Μακεδονίας & Θράκης, καθώς και η Γραμματεία Γυναικών της ΄Ενωσής μας, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στο μέλος της ΄Ενωσής μας, Αξιωματικό του Α.Τ. Ορεστιάδας Αστυνόμο Β΄ ΠΑΓΩΝΑΚΗ Σαραντούλα, η οποία συμμετείχε και διακρίθηκε στους Πανευρωπα΄ι΄κούς αγώνες Αστυνομικών-Πυροσβεστών στην Ισπανία στο TAEKWODO, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο!!!

  Η επιτυχία της αυτή μας κάνει τριπλά υπερήφανους, πρώτον διότι η τεράστια διάκριση αυτή προέρχεται από μέλος της ΄Ενωσής μας, δεύτερον διότι αποτελεί ταυτόχρονα νίκη-διάκριση της Ελληνικής Αστυνομίας και τρίτον για την επικράτηση της ελληνικής ομάδας στο άθλημα αυτό συνολικά έναντι των λοιπών ευρωπα΄ι΄κών αποστολών.

  Επευκαιρία θα θέλαμε να της ευχηθούμε κάθε επιτυχία στη ζωή της, καθώς αποτελεί παράδειγμα για όλους μας και την απόδειξη ότι όλα με πίστη, θέληση και σωστή διαχείριση μπορούν να επιτευχθούν, καθόσον εκτός από αθλήτρια, η ΄΄δική΄΄ μας  Σαραντούλα είναι συνάμα πετυχημένη Αξιωματικός, σύζυγος και μητέρα τεσσάρων τέκνων.

 

     

                             ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                            ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

                            -Ο-                                             -Ο-                                                       -Η-                          

                Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                 ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                          ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ  

 

          ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ          ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ          ΖΟΥΠΗ ΚΟΡΙΝΑ-ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

            Αστυν. Υποδιευθυντής                    Αστυνόμος Β΄                                  Αστυνόμος Β΄

 

 


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια