Απίστευτο! Έθαψε το σκύλο του ζωντανό γιατί πήρε … γάτα!Ζωντανό έθαψε το σκύλο του ένας άνδρας στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ με αποτέλεσμα, παρά τις πρώτες βοήθειες που έλαβε από τους γιατρούς, οδηγήθηκε στην ευθανασία.

Ο άντρας, ο οποίος συνελήφθη, προχώρησε σε αυτήν την αποτρόπαια πράξη, γιατί, όπως υποστηρίζει, ο σκύλος δεν τα πήγαινε καλά με το γατάκι που υιοθέτησε προσφάτως.

Ο 24χρονος Richard Piquard δεν ήθελε πια τον Chico, ένα 18χρονο σκυλάκι, κι έτσι τον παράχωσε σε μια τρύπα στο πίσω μέρος του σπιτιού του και έφραξε την είσοδο με ένα βράχο, ώστε να μην μπορεί να το σκάσει.

Αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες, βγήκε με εγγύηση 1.000 δολαρίων και θα επιστρέψει στο δικαστήριο για να δικαστεί για κακοποίηση ζώου. Εννοείται πως το γατάκι απομακρύνθηκε τάχιστα από τα χέρια του, μιας και όπως δήλωσε ο επικεφαλής του τοπικού αστυνομικού τμήματος Walter J. Warchol στην «Telegram & Gazette»: «Παρά τα 41 χρόνια που έχω στο σώμα, δεν έχω δει τίποτα σαν αυτό. Έχουμε δει άλλες μορφές κακοποίησης ζώων, αλλά το να θάψεις κάτι ζωντανό είναι πέρα από κάθε φαντασία».

Όσο για το άτυχο ζωάκι, μεταφέρθηκε στην Κτηνιατρική Σχολή του Tufts University για τις πρώτες βοήθειες, μόνο που αποφασίστηκε τελικά να του κάνουν ευθανασία…

Δείτε το βίντεο:Πηγή: newsbeast.gr
_