Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πατριωτισμός είναι ...... Του Γεώργιου Ψαλλίδα

Πατριωτισμός είναι να μην καταδέχομαι να επισκεφτώ τους σφετεριστές της ιστορίας μου!
Πατριωτισμός είναι να μην ενισχύω την οικονομία των σφετεριστών, ψωνίζοντας ρούχα η είδη
σουπερμάρκετ,η καύσιμα , πληρώνοντας έμμεσους φόρους και συντηρώντας θέσεις εργασίας στερώντας τα από την πατρίδα μας
Πατριωτισμός είναι να μην καταδέχομαι να ενισχύσω τους παραχαράκτες του καζίνο της Γευγελής που έχουν στήσει άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου με επιγραφή που λοιδορεί τους Έλληνες και την Ελλάδα.
Πατριωτισμός είναι να μην μεταφέρω την έδρα της επιχείρησής μου από την πατρίδα μου σε γείτονα χώρα με αλυτρωτικές ιδέες. Ξεγυμνώνω την πατρίδα μου και υποστηρίζω τον αλυτρωτισμό εναντίον της.
Πατριωτισμός δεν ήταν σίγουρα που κρατήθηκε ζωντανό επί 27 χρόνια το μικροσκοπικό κρατίδιο των Σκοπίων που παράλληλα απαιτούσε να κλέψει την μισή ελληνική κληρονομιά και όλα αυτά με βασικό χρηματοδότη ελληνικό χρήμα.
Πατριωτισμός είναι να μην κοιτώ το συμφέρον της τσέπης μου όταν είναι να βλάψω την πατρίδα μου και να μην κάνω τίποτα από τα παραπάνω ούτε στην Αλβανία ,τη Βουλγαρία η την Τουρκία.
Πατριωτισμός ειδικότερα για τον Έλληνα Αστυνομικό είναι να επιμένει να υπηρετεί πάντα στην πρώτη την γραμμή, στο "πεζοδρόμιο¨, διαρκώς στην υπηρεσία του Έλληνα πολίτη. στην υπεράσπιση της ζωής. της τιμής και της περιουσίας του .
Πατριωτισμός  για τον Έλληνα Αστυνομικό είναι να στην εποχή που η πατρίδα μας δεν μπορεί να χρηματοδοτεί όσους αστυνομικούς έχει ανάγκη , να μοχθεί , να προσφέρει τα διπλά από όσα μπορεί και όχι τα μισά κρυμμένος πίσω από ένα άνευ αντικειμένου γραφείο η λουφάροντας σε καφετέριες και κυλικεία.
Πατριωτισμός για τον Έλληνα Αστυνομικό είναι να έχει καθαρό νου και διαύγεια πνεύματος , ώστε να ξεχωρίζει πώς ο συνάδελφος τον οποίο "σταυρώνει" κυρίως διαδικτυακά, πράττει μόνο όσα ορκίστηκε στο Ελληνικό Σύνταγμα και την Ελληνική Δημοκρατία
Πατριωτισμός για τον Έλληνα Αστυνομικό είναι να υπακούει τις εντολές της νόμιμα εκλεγμένης από τον λαό κυβέρνησης ανεξάρτητα από τα πολιτικά του πιστεύω.
Αυτά είναι πατριωτισμός και πολλά ακόμη, το βασικό όμως είναι να αναρωτηθείς όχι τι εκανε η πατρίδα για σένα αλλά εσύ για την πατρίδα.
Αυτά ξεχάσαμε και φτάσαμε πρώτα στην ηθική χρεοκοπία και μετά την οικονομική .

ΨΑΛΛΙΔΑΣ Γεώργιος
Αντιπρόσωπος  ΕΑΣΥΑ

http://pasapolice.blogspot.com
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια