Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ρέθυμνο: Το Κεντρικό Λιμεναρχείο... μετακομίζει στο νέο του "σπίτι"


Στα μέσα Οκτωβρίου αναμένεται να μετακομίσει στη νέα του στέγη το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρεθύμνου. Το κτίριο που θα στεγάσει τις υπηρεσίες της Λιμενικής Αρχής, βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της μαρίνας Ρεθύμνου και αναμένεται να λύσει τα κτιριακά προβλήματα της υπηρεσίας.

 

Λύση στα σοβαρά κτιριακά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρεθύμνου στο υφιστάμενο κτίριο, πρόκειται να δώσει το νέο, οι εργασίες στο οποίο βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr η Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου στο Ρέθυμνο κ. Ειρήνη Κουτσαλιδάκη" η μετεστέγαση των υπηρεσιών του ΚΛΡ, αναμένεται να γίνει στα μέσα Οκτωβρίου ή το αργότερο στα τέλη του μήνα.

 

Όπως λέει, πρόκειται για ένα έργο αξίας 100.000 ευρώ που εντάσσεται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του 2017 και αναμένεται να αποτελέσει μια καλή λύση για τα κτιριακά προβλήματα που υπάρχουν στο υφιστάμενο κτίριο.

 

Το νέο κτίριο που αναμένεται να γίνει το νέο "σπίτι" της Λιμενικής Αρχής, το κτίριο "Δελφίνι", βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της μαρίνας Ρεθύμνου και σήμερα σε αυτό στεγάζονται υπηρεσίες του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και άλλες.

 

Σύμφωνα με την κ. Κουτσαλιδάκη, οι εργασίες στο νέο κτίριο βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο ενώ ήδη έχει γίνει και ο σχετικός διαγωνισμός. Τέλος, όπως αναφέρει η ίδια, πολλά από τα υπάρχοντα έπιπλα θα αντικατασταθούν με νέα.

 

Γιώργος Ι. Παπαδάκης

 

Πηγή: ekriti.gr


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια