Απειλές και συνθήματα στο γραφείο του δικηγόρου του κοσμηματοπώλη Χ. Αναγνωστόπουλου


Ο συνήγορος υπεράσπισης του κοσμηματοπώλη Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος δέχθηκε απειλές από άτομα τα οποία έγραψαν συνθήματα με σπρέι στην είσοδο του γραφείου του.


 

Να θυμίσουμε ότι ο κύριος Αναγνωστόπουλος είναι δικηγόρος του κοσμηματοπώλη στο κατάστημα (στην οδό Γλάδστωνος) του οποίου έγινε απόπειρα ληστείας με τραγική κατάληξη τον θάνατο του δράστη.

 

Ο κύριος Αναγνωστόπουλος, είχε δηλώσει μετά το συμβάν:

 

«Έχουμε ένα θλιβερό περιστατικό για όλους, στο οποίο όμως δεν έχει συμμετοχή στο επελθόν αποτέλεσμα ο εντολέας μου. Η πρώτη του ενέργεια ήταν η προσφυγή στην πολιτεία, ειδοποιώντας την αστυνομία. Έπειτα προσπάθησε να εμποδίσει τη διαφυγή του μαζί με άλλους περαστικούς που προσέτρεξαν και στη συνέχεια ο δράστης της κλοπής, στην προσπάθειά του να βγει, τραυματίστηκε από τα σπασμένα γυαλιά. Μάλιστα, ενδεικτικό του ότι ο τραυματισμός αυτός δεν οδήγησε στο τραγικό αποτέλεσμα, είναι ότι αφού βγήκε και ενώ είχε ήδη έρθει στο σημείο η ομάδα ΔΙΑΣ, αλλά και το ΕΚΑΒ, σηκώθηκε και επιτέθηκε εναντίον τους, απειλώντας τους με ένα κομμάτι σπασμένου γυαλιού»πηγή:dikastiko.gr
_