Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θέλετε να σπάσετε το προσωπικό σας ρεκόρ στο σεξ; Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές!



Πολλές φορές για να περάσετε καλά και να έχετε μία συναρπαστική σεξουαλική βραδιά, δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο!


Έτσι αν θέλετε να αυξήσετε το προσωπικό σας ρεκόρ ή να κάνετε το έτερο ήμισυ να θυμάται για πολύ καιρό τη βραδιά που περάσατε μαζί, καλό είναι, όπως συνιστούν οι ειδικοί, να προχωρήσετε σε κάποιες αλλαγές!

Δείτε τα τρία sex tips για να «σπάσετε ρεκόρ» στο σεξ δια χειρός επιστημόνων!

Ρεκόρ στη διάρκεια

Όπως έδειξε έρευνα του Πανεπιστημίου Capella στις Ηνωμένες Πολιτείες, με επικεφαλής τη δρα R. Y. Langham, υπάρχουν δυο παράγοντες που μπορεί να αυξήσουν τη διάρκεια στο σεξ. Ο πρώτος είναι η τακτική σωματική άσκηση και ο δεύτερος είναι η υγιεινή διατροφή. Μάλιστα, η δρ Langham προτείνει στο ισχυρό φύλο να καταναλώνει αφροδισιακές τροφές όπως είναι τα σύκα, τα στρείδια, οι μπανάνες και η σοκολάτα, αλλά και να πίνει λίγο κρασάκι ώστε να είναι ετοιμοπόλεμοι.

Ρεκόρ οργασμού

Ο γυναικείος οργασμός δεν αποτελεί άπιαστο όνειρο. Οι ειδικοί συστήνουν στους άνδρες να δίνουν έμφαση στα προκαταρκτικά και ιδιαίτερα στα σημεία που «ανάβουν» τη σύντροφό τους, ώστε να βιώνουν τη σεξουαλική ικανοποίηση και να μην είναι αναγκασμένες να προσποιούνται… «Σεξ δεν είναι μόνο η διείσδυση», λέει η φυσιολόγος Wendy Walsh, από το Los Angeles. «Το σεξ ξεκινάει από το πρώτο άγγιγμα» επισημαίνει.

Ρεκόρ επιτυχίας

Μελέτη που πραγματοποιήθηκε στη Βρετανία, έδειξε ότι όταν το ζευγάρι αποφασίζει να κοιμηθεί χωριστά ακόμη και για ένα βράδυ, τότε ξυπνάει η ερωτική σπίθα!


Πηγή: healthreport.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια