Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επανασύσταση τής ΔΕΛΤΑ εξήγγειλε ο Μητσοτάκης

Την επανασύσταση τής Ομάδας ΔΕΛΤΑ εξήγγειλε ουσιαστικά ο πρόεδρος τής Νέας Δημοκρατίας, Κυρικάκος Μητσοτάκης, κατά τη χθεσινή ομιλία του προς τους παραγωγικούς
φορείς από την 83η ΔΕΘ.
Αναφερόμενος στην ασφάλεια και την αστυνομία είπε:
"Για να επανέλθει η ασφάλεια στις πόλεις μας καταρχάς πρέπει να αφήσουμε την αστυνομία να κάνει απερίσπαστη τη δουλειά της. Να αφεθεί ελεύθερη να καταπολεμήσει την τρομοκρατία, το οργανωμένο έγκλημα και να θέσει τέλος στα κάθε είδους άβατα. Για να το κάνει αυτό δεν χρειάζονται νέες προσλήψεις αστυνομικών. Αρκεί η καλύτερη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού και η επαναφορά ευέλικτων μονάδων, γρήγορης και άμεσης επέμβασης."

Ο πρόεδρος τής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης υποσχέθηκε πως θα καταργήσει τον "Νόμο Παρασκευόπουλου":
"Θα καταργήσουμε αμέσως τον νόμο Παρασκευόπουλου. Έχει δυστυχώς καταντήσει την πόρτα της φυλακής περιστρεφόμενη πόρτα ξενοδοχείου. Και θα αναθεωρήσουμε την ποινική δικονομία γιατί δυστυχώς είναι ένα δίχτυ με μεγάλες τρύπες για να ξεγλιστράνε πολλοί από τη Δικαιοσύνη και τις φυλακές. Από τους τρομοκράτες και τους ισχυρούς του χρήματος μέχρι τους κάθε λογής μπαχαλάκηδες. Αλλά, δεν θα αγνοήσουμε και το οικονομικό έγκλημα και τα μαφιόζικα κυκλώματα. Θα μπουν στο στόχαστρο της επόμενης κυβέρνησης με μια ισχυρή οικονομική αστυνομία που θα συγκεντρώσει όλες τις ελεγκτικές αρμοδιότητες για την καταπολέμηση του οικονομικού εγκλήματος όπου και όσο ψηλά κι αν βρίσκεται."

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια