Το συνδικαλιστικό κίνημα ''Μακεδονία'' για το συνέδριο της ΠΟΣΥΦΥ

 
''Όποιο  αποτέλεσμα προκύψει θα πραγματοποιήσουμε συναντήσεις  με όσα πρωτοβάθμια σωματεία  και αντιπροσώπους επιθυμούν και θέλουν τον εποικοδομητικό διάλογο και το ενωτικό κλίμα'' τονίζει στην ανακοίνωση το συνδικαλιστικό κίνημα ''Μακεδονία''.

Ενόψει του 14ου συνεδρίου της ΠΟΣΥΦΥ (28 και 29 Σεπτεμβρίου 2018)  ενημερώσουμε όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία ότι η συνδικαλιστική κίνηση «Μακεδονία» που απαρτίζεται από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Νομού Θεσσαλονίκης ,την Ένωση Συνοριακών φυλάκων Νομού Πιερίας, τους αντιπροσώπους της  Αλεξανδρούπολης  από το σωματείο των συνοριακών φυλάκων Νομού Έβρου και λοιπούς αντιπροσώπους από όλη την Ελλάδα συμμετέχει και θα διεκδικήσει με σκοπό την  πρόοδο και την αναγέννηση της ΠΟΣΥΦΥ την διοίκηση αυτής.
 

       Για το λόγο αυτό άλλα και όποιο  αποτέλεσμα προκύψει θα πραγματοποιήσουμε συναντήσεις  με όσα πρωτοβάθμια σωματεία  και αντιπροσώπους επιθυμούν και θέλουν τον εποικοδομητικό διάλογο και το ενωτικό κλίμα. Η παράταξη μας συνέταξε ένα πραγματοποιήσιμο πλάνο διοίκησης βάθους 6ετιας.Σκοπός του στρατηγικού σχεδιασμού αυτού είναι σε κάθε θητεία πέρα από τις όποιες δράσεις διενεργούνται να εξασφαλίζονται και έργα .
 

   Συνάδελφοι και συναδέλφισσες δεν είμαστε αντίπαλοι!!! Ο στόχος όλων μας πιστεύουμε ότι είναι η βελτίωση των συνθηκών εργασίας μας και η άρση των αδικιών που έχουν προκύψει εις βάρος μας. Δεν μας ενδιαφέρουν οι συνδικαλιστικές  καρέκλες παρά μόνο  η αναγέννηση  και η πρόοδος της ΠΟΣΥΦΥ.Το νέο και το άφθαρτο είμαστε εμείς.

 
Για το συνδικαλιστικό κίνημα «Μακεδονία».

 

Μετά Τιμής

 

                  -Ο-                                                                            - Ο -                                                                                                                   

 

              Πρόεδρος                                                              Γεν. Γραμματέας

 

     Δημήτριος Χασεκίδης                                                 Αναστάσιος Τσομπάνης


_