Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σε λίγη ώρα το πόρισμα στον εισαγγελέα για το Μάτι- Παραλείψεις και παραποίηση στοιχείων ακόμη και στα δελτία Τύπου από την Πυροσβεστική


Σε λίγη ώρα σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, παραδίδεται στον εισαγγελέα κ. Ζαγοραίο το πόρισμα των πραγματογνωμόνων που διόρισε ο ίδιος και διερεύνησε όλες τις
προηγούμενες ημέρες τις αιτίες και τις παραλείψεις που οδήγησαν τελικά στην εκατόμβη των νεκρών στο Μάτι Αττικής, στις 23 Ιουλίου.

Καλά ενημερωμένες πηγές σημειώνουν πως στο πόρισμα διαπιστώνονται αλλοιώσεις χρόνων, στοιχείων και μέσων ακόμη και στα δελτία τύπου που εξέδωσε η πυροσβεστική, όπως επίσης και σ εκείνα που παραδόθηκαν με επίσημη διαδικασία στους ερευνητές, σε μια προφανώ προσπάθεια να συγκαλυφθούν ευθύνες της τότε ηγεσίας.

Προκύπτει περίτρανα πλέον ότι τα 2 οχήματα που δηλώθηκαν πως βρισκόταν κοντά την ώρα της έναρξης της φωτιάς ήταν στην πυρκαγιά της Κινέττας, ενώ παρατηρείται απόκλιση στους χρόνους αντίδρασης άνω των 15 λεπτών, γεγονός που επέδρασε καταλυτικά στην προσπάθεια περιορισμού και ελέγχου της φονικής λαίλαπας.

Όπως έχει αποκαλύψει το bloko.gr, λανθασμένη ήταν ακόμη και η δήλωση για την ώρα έναρξης της φωτιάς.



του Γιώργου Καραϊβάζ


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια