Συνάντηση της ΠΕΑΛΣ με τον Αρχηγό του Λιμενικού

''Τον κ. Αρχηγό ενημερώσαμε αναφορικά με το υπόμνημα που πρόκειται να υποβάλλει η ΠΕΑΛΣ με τα αιτήματά της επί των ζητημάτων που απασχολούν τους Αξιωματικούς του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., τους υφισταμένους τους και τον Οργανισμό που υπηρετούμε, εστιάζοντας ιδιαίτερα σε εκείνα που περιέχονται στο διεκδικητικό πλαίσιο της ΠΕΑΛΣ'' αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη σχετική ανακοίνωση.


Στο πλαίσιο των συναντήσεων της ΠΕΑΛΣ με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Φώτη Κουβέλη και τον Αν. Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριο Σαντορινιό, την Παρασκευή 21-09-2018, η ΠΕΑΛΣ είχε επίσης συνάντηση με τον κ. Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που, όπως πάντα, πραγματοποίηθηκε σε θετικό και εποικοδομητικό κλίμα.

 

Τον κ. Αρχηγό ενημερώσαμε αναφορικά με το υπόμνημα που πρόκειται να υποβάλλει η ΠΕΑΛΣ με τα αιτήματά της επί των ζητημάτων που απασχολούν τους Αξιωματικούς του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., τους υφισταμένους τους και τον Οργανισμό που υπηρετούμε, εστιάζοντας ιδιαίτερα σε εκείνα που περιέχονται στο διεκδικητικό πλαίσιο της ΠΕΑΛΣ.

 

Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά έγινε σε μελλοντικές συνδικαλιστικές δράσεις της ΠΕΑΛΣ όπως η διοργάνωση Ημερίδας, στις αρχές Νοεμβρίου στον Βόλο, για τις νέες προκλήσεις και προοπτικές του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, η διεξαγωγή παιδικής γιορτής στις αρχές Ιανουαρίου και η πραγματοποίηση εκδηλώσεων για τον εορτασμό της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την ίδρυση του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με παράλληλες επισκέψεις του Δ.Σ. ΠΕΑΛΣ σε Λιμενικές Αρχές της χώρας.

 

 

Για το Δ.Σ.

 

      Ο Πρόεδρος                       Ο Γενικός Γραμματέας

 

Σπυρίδων Π. ΠΑΣΣΑΚΟΣ          Ιωάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ


_