Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΓΑΔΑ: Παραγγελία της εισαγγελίας η κλήση του Λαφαζάνη


Ανακοίνωση σχετικά με την κλήση του πρόεδρου της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτη Λαφαζάνη για απολογία στην Κρατική Ασφάλεια, εξέδωσε πριν από λίγο η ΓΑΔΑ,

δίνοντας εξηγήσεις για τον ρόλο της Αστυνομίας στην συγκεκριμένη περίπτωση, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι η κλήση του κ. Λαφαζάνη έγινε κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και διευκρινίζει ότι το Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Κρατικής Ασφάλειας, «είναι αρμόδιο για τη διερεύνηση όλων των υποθέσεων που αφορούν στην παρεμπόδιση κρατικής λειτουργίας».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λαφαζάνης έχει κληθεί να δώσει την απολογία την Τετάρτη, 26-9-2018.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει:

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται στην κλήση του Πρόεδρου της Λαϊκής Ενότητας κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη από το Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για παροχή εξηγήσεων, διευκρινίζεται ότι η κλήση αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης, κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο Τμήμα της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής είναι αρμόδιο για τη διερεύνηση όλων των υποθέσεων που αφορούν στην παρεμπόδιση κρατικής λειτουργίας».

πηγή: Πρώτο Θέμα
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια