Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Από ποιους αστυνομικούς ζήτησε συγνώμη ο Δημήτρης Κυριαζίδης


Υπήρξε μία σχέση που ξεκίνησε με όλα τα στοιχεία της ρόδινης συνύπαρξης. Ο Δημήτρης Κυριαζίδης ήταν ο αδιαμφισβήτητος πατερούλης (και δικαιωματικά) του
αστυνομικού συνδικαλισμού.


Όμως, προϊόντος του χρόνου τα πράγματα αρχικά πήραν μια βαθειά απόχρωση του γκρι και στη συνέχεια σκοτείνιασαν σαν σε έρεβος. Το δαχτυλίδι όπως έλεγαν τότε της διαδοχής κατέληξε αλλού και η τότε ένωση Αττικής, με πρόεδρο τον Γιάννη Μακρή, έγινε το αποσυνάγωγο σωματείο (αν και το μεγαλύτερο) για την ομοσπονδία.

Έκτοτε, ξεκίνησε ένας πόλεμος και ένας αγεφύρωτος διχασμός, που πολλά δεινά επισώρευσε στον αγώνα δικαίωσης ή διεκδίκησης των ένστολων γενικότερα. Προϊόντος του χρόνου και μετά από σκληρούς διαξιφισμούς, ο κ. Κυριαζίδης πολιτεύθηκε κι εξελέγη βουλευτής Δράμας, ο κ. Μακρής αποχώρησε και από το συνδικαλισμό και από την αστυνομία.

Το χάσμα όμως ακόμη κι έτσι παρέμεινε βαθύ και οι επίγονοι συμπαραστάτες του κ. Μακρή (Κρικέτος, Καραδήμας) διεκδίκησαν δικαστικά αν μή τί άλλο μια δημόσια συγνώμη για όλα όσα βίωσαν και υπέστησαν σε μια πολυετή διαδρομή καταγγελιών και υφερπουσών φημών.

Το πλήρωμα του χρόνου όμως έφτασε και οι τρεις συνδικαλιστές, έγιναν αποδέκτες μιας έγγραφης δημόσιας συγνώμης από τον κ. Κυριαζίδη

 



Διαβάστε και το σχετικό σχόλιο του Νίκου Καραδήμα

81 λέξεις.
Μια "ταπεινή" συγνώμη,για τις ανάγκες της δίκης.
Έτσι κλείνουν οι ανοιχτές πληγές νομίζουν κάποιοι...
Στο πέρασμα του χρόνου ξεχάστηκε ήδη ,χωρίς ποτε να υπάρξει δικαίωση για την "συμμορία" των Αθηνών!
Ό κύριος υπαίτιος και τιμωρός παρέστη δια του συνηγόρου του. να ντράπηκε άραγε η απαξίωσε;
Συγνώμες σαν και τούτη δεν είναι ποτέ συγνωστές κ. Βουλευτά.
Σε πήγαμε μέχρι τέλους.
Καλή τύχη!

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια