Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βράβευση Αστυνομικών για την πολυετή τους προσφορά σε Υπηρεσίες της Δ.Α. Πέλλας


Το Σάββατο 22-9-2018 στην Αριδαία σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Ε.Α.Υ.Ν. Πέλλας βραβεύτηκαν οι αστυνομικοί:


 

1)Α/Α΄ ΓΑΚΗΣ Ευάγγελος για την πολυετή του προσφορά και την αρμονική συνεργασία με τους υφισταμένους και προϊσταμένους του,  ασκώντας καθήκοντα  Διοικητή  του μικτού Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας επί δέκα (10)και πλέον χρόνια,

 
 


2) Αρχ/κας ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Γεώργιος και Αρχ/κας ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ Γεώργιος για την πολυετή διάθεση τους στην στελέχωση της Δ.Υ. Δ.Α. Πέλλας και την προσφορά τους σε αυτή επιδεικνύοντας προθυμία και ζήλο κατά την άσκηση των ιδιαίτερων καθηκόντων τους.

 

- Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας Υποστράτηγος ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος οποίος σε σύντομο χαιρετισμό που απεύθυνε συνεχάρη και ευχήθηκε  δύναμη σε όλο το προσωπικό της Δ.Α. Πέλλας  και ότι στηρίζει τους εργαζόμενους Αστυνομικούς στις σύγχρονες υπηρεσιακές προκλήσεις και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

 


-Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πέλλας ευχαριστεί τον Υποστράτηγο για την παρουσία του η οποία έδωσε δύναμη και τόνωσε το ηθικό των Αστυνομικών. Επίσης ευχαριστεί όλο το προσωπικό της Δ.Α. Πέλλας για τον  άριστο επαγγελματισμό που δείχνει και ενεργεί σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους Νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας. 

 

-Κάνουμε γνωστό στα μέλη μας ότι καθιερώνεται ένας νέος θεσμός επιβράβευσης ενεργειών Αστυνομικών –μελών της Ένωσης μας καθώς και μελών των οικογενειών τους.

 
-Στεκόμαστε πάντα δίπλα στον συνάδελφο.      


 

 

                           ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

                  -Ο -                                                                -Ο-            

 

            ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

 


 

 ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ Κωνσταντίνος                            ΟΥΡΤΖΑΝΗΣ Θεόδωρος


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια