Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δωρεάν σπιρομετρικός έλεγχος της Ένωσης Καστοριάς

Στη Λέσχη της Δ.Α. Καστοριάς χθες περισσότεροι από 80 αστυνομικοί υποβλήθηκαν σε σπιρομετρικό έλεγχο


Η ανακοίνωση:

Θετικός ήταν ο απολογισμός της δράσης δωρεάν  σπιρομετρικού ελέγχου που διενεργήθηκε με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς την 22-09-2018 και κατά τις ώρες 10:00-13:00 στη Λέσχη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς από τον Ειδικό πνευμονολόγο  κ ΒΑΣΑΛΟ Παναγιώτη.
Η συμμετοχή των συναδέλφων ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού 80 και πλέον συνάδελφοι μελή και μη της Ε.Α.Υ Καστοριάς έδωσαν το παρόν και υποβλήθηκαν σε σπιρομετρικό έλεγχο με στόχο  τη διερεύνηση  αποφρακτικών διαταραχών του αναπνευστικού και απώτερο σκοπό τη συνολική βελτίωση των δεικτών υγείας και ευημερίας τους.
Όλοι οι συνάδελφοι αμέσως μετά την εξέταση είχαν την ευκαιρία να λάβουν οδηγίες και ιατρικές συμβουλές από τον κ. ΒΑΣΑΛΟ καθώς και να του θέσουν τους προβληματισμούς και τις απορίες  τους.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της  Ένωσης  Αστυνομικών υπαλλήλων Καστοριάς συγχαίρει όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στη δράση και ευχαριστεί θερμά τον  εξαίρετο ιατρό, Ειδικό Πνευμονολόγο κ ΒΑΣΑΛΟ Παναγιώτη για τη θετική  και άμεση  ανταπόκριση του σ’ αυτή την πρωτοβουλία.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο                                                                                                                Ο
Πρόεδρος                                                                                          Γενικός Γραμματέας
ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης                                                                                 ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς


πηγή: eaykas.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια