Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επίσκεψη υποψηφίων της ΑΚΙΔΑ στις Διευθύνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων και Αλλοδαπών


 Αντιπροσωπεία μελών της Ανοιχτής Κίνησης Δημοκρατών Αξιωματικών-Α.ΚΙ.Δ.Α., αποτελούμενη από την
Α/Β΄ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία, τον Α/Β΄ ΤΣΙΩΝΗ Θανάση, τον Υ/Α΄ ΚΟΨΑΥΤΗ Σπύρο, τον Α/Β΄ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ Θοδωρή, τον Υ/Β΄ ΝΑΚΗ Δημήτρη, τον Ανθ/μο ΜΠΑΝΤΟΥΝΑ Διονύση και τον Ανθ/μο ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ Χρήστο πραγματοποίησε επίσκεψη την Παρασκευή, 21-09-2018, στις Δ/νσεις Μεταγωγών-Δικαστηρίων και Αλλοδαπών όπου συναντήθηκε με προσωπικό και Διοίκηση.

 

  Συγκεκριμένα, στη Δ/νση Μεταγωγών-Δικαστηρίων Αττικής ο Ταξίαρχος κ. ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΗΣ Γεώργιος και οι λοιποί Αξιωματικοί της Υπηρεσίας, μας ενημέρωσαν διεξοδικά για το έργο που επιτελεί η Δ/νση, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά τόσο οι ίδιοι ως Αξιωματικοί όσο και το προσωπικό καθώς και μία σειρά προτάσεων για την ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη διατέλεση του έργου τους.

 

  Τα μέλη μας δεσμεύτηκαν να ενημερώσουν την Φυσική και Πολιτική Ηγεσία για τα διαμειφθέντα στη συνάντηση αυτή και να επιδιώξουν με κάθε πρόσφορο τρόπο την αντιμετώπιση των χρονιζόντων πια ζητημάτων που τείνουν να καταστήσουν τη Δ/νση Μεταγωγών σε Υπηρεσία 2ης κατηγορίας.

 

  Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία μας επισκέφθηκε τους χώρους της Δ/νσης Αλλοδαπών Αττικής και των επιμέρους Τμημάτων που στεγάζονται στο κτίριο της Πέτρου Ράλλη και συνομίλησε με τον Ταξίαρχο κ. ΛΟΥΖΙΩΤΗ Κων/νο, Αξιωματικούς και προσωπικό για ζητήματα που τους απασχολούν.

 

  Η Α.ΚΙ.Δ.Α. θα είναι πάντα δίπλα στους συναδέλφους και πάντα αρωγός για την επίλυση προβλημάτων που καθιστούν την εκτέλεση των καθηκόντων τους δυσχερή, με συνεχή παρουσία στους χώρους εργασίας.

 

                
                                                                                                        

 

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Α.ΚΙ.Δ.Α.

 


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια