Κρήτη: Ένοπλη ληστεία στο ίδιο περίπτερο

Περίπου ενάμιση μήνα μετά το «χτύπημα» που είχε δεχθεί από άγνωστο άνδρα, ο περιπτεράς στην αρχή της οδού Κισάμου στα Χανιά, βίωσε την… επανάληψη του περιστατικού, αν και αυτή τη φορά

στο περίπτερο βρισκόταν μία κοπέλα και όχι ο ίδιος.

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στο περίπτερο που βρίσκεται στη μικρή πλατεία στην αρχή της οδού Κισάμου, στο γνωστό εικονοστάσι, περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής, με τον νέο (;) ληστή να απειλεί και πάλι με όπλο την γυναίκα που εργαζόταν, προκειμένου να του δώσει τις εισπράξεις.

Ο ληστής απομακρύνθηκε μόλις πήρε τα χρήματα, περίπου 1.000 ευρώ, και άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης πήγε νωρίτερα 2-3 φορές στο περίπτερο για να ψωνίσει, αλλά… του φάνηκαν ακριβές οι τιμές, καθώς ήθελε να αγοράσει μπίρες!

Κατόπιν, επέστρεψε κρατώντας το πιστόλι, λέγοντας στην κοπέλα ότι τα προϊόντα είναι… ακριβά και φταίει εκείνη για τις τιμές (!), προχωρώντας μετά στο να πάρει τα χρήματα.

«Δεν πάει άλλο. Έχουμε μπλέξει κάθε λίγο και λιγάκι», αρκέστηκε να πει ο περιπτεράς, μιλώντας στο Parakritika.gr, εμφανώς απογοητευμένος, αλλά και εκνευρισμένος, που έγινε για δεύτερη φορά στόχος μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Βίντεο από την πρώτη ληστεία
πηγή: ekriti
_