Πέντε μήνες φυλάκισης στον Τσάκα για δυσφήμηση του Κωνσταντίνου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Σε πέντε μήνες φυλάκιση (μετατράπηκε προς 5€ την ημέρα) καταδικάστηκε σήμερα από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ο Βλάσης Τσάκας για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του
προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλη Κωνσταντίνου. Η υπόθεση αφορούσε στο γνωστό ζήτημα του Σαουδάραβα Πρίγκιπα που επρόκειτο να αγοράσει τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.
Ο κατηγορούμενος είχε εκδώσει τότε ανακοίνωση στην οποία μιλούσε για εκκολαπτόμενους παράγοντες και σκοτεινές δυνάμεις που δεν αφήνουν τον Παναθηναϊκό να προχωρήσει.
Ο δικηγόρος Πάνος Γκανιάτσος με τον
Βασίλη Κωνσταντίνου στην Ευελπίδων
Ανέφερε μάλιστα ονομαστικά τον τότε αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Βασίλη Κωνσταντίνου. «Θίγομαι  προσωπικά από τα λεγόμενα του και έχει  γραφτεί το ονομά μου μόνο» ανέφερε στο δικαστήριο ο κ. Κωνσταντίνου.
Ο κατηγορούμενος στην απολογία του υποστήριξε ότι με την ανακοίνωση του δεν εννοούσε το μηνυτή αλλά άλλους παράγοντες της ομάδας, ισχυρισμό τον οποίο δεν έκανε δεκτό το δικαστήριο. «Δεν ζητάω συγγνώμη» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Τον ανέφερα σε άρθρο γιατί όπου βρισκόταν μιλούσε για Τσάκα. Είχε μια Τσακομανία».
Ο δικηγόρος του μηνυτή Πάνος Γκανιάτσος σε δήλωση του στο dikastiko.gr ανέφερε:
«Η σημερινή απόφαση αποτελεί δικαίωση για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός τον Βασίλη Κωνσταντίνου και πάνω από όλα για τον κόσμο του τριφυλλιού».

_