Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ημερίδα της Ένωσης Φθιώτιδας


Την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η ημερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την Ένωσή μας, την Παρασκευή 21/09/2018 και ώρα 11:00΄ στην αίθουσα διαλέξεων του Αστυνομικού Μεγάρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας Ημερίδα Ενημέρωσης για το Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης & Πρόνοιας στα Σώματα Ασφαλείας (Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α.) από την Πρόεδρο Ταξίαρχο κ. Παναγιώτα ΧΑΡΩΝΗ,  όπου μας ενημέρωσε τόσο για ασφαλιστικά, όσο και για συνταξιοδοτικά ζητήματα που μας απασχολούν, όπως επίσης για τους λόγους και τις προϋποθέσεις χορήγησης δανείων και οικονομικών ενισχύσεων από τον ειδικό λογαριασμό του Ταμείου. Στη συνέχεια ενημερωθήκαμε για το Ίδρυμα «ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ»  και τον Ειδικό Λογαριασμό Αρωγής αυτού από τον εκπρόσωπο της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος κ. Λάμπρο ΜΗΤΣΙΚΟ, ο οποίος μας ανέλυσε την δυνατότητα οικονομικής ενίσχυσης για διάφορους λόγους (ασθένειας - τραυματισμού - θανάτου κλπ) από τον Ειδικό Λογαριασμό Αρωγής του Ιδρύματος καθώς και για την λειτουργία των Παιδικών Κατασκηνώσεων.
 
 

     Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Γρηγόριος ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας Υποστράτηγος  κ. Μιλτιάδης ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας Αστυνομικός Διευθυντής κ. Αστέριος ΜΑΝΤΖΙΩΚΑΣ, ο Ταμίας της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας κ. Γεώργιος ΚΟΥΛΙΑΚΗΣ, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας μας κ. Δημήτριος ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ, ο Πρόεδρος της  Ένωσης Αξιωματικών Στερεάς Ελλάδας κ. Γεώργιος ΜΠΡΑΝΗΣ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευρυτανίας κ. Κοσμάς ΤΣΙΑΜΑΚΗΣ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας κ. Χρήστος ΝΤΕΛΗΣ, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας κ. Παναγιώτης ΔΗΜΟΥ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων κ. Ιωάννης ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ και ο Πρόεδρος της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών/Τοπική Διοίκηση Φθιώτιδας κ. Μενέλαος ΧΑΨΑΣ.

     Εκ μέρους όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας σε όλους τους προσκεκλημένους τόσο για την παρουσία τους όσο και για την έγκυρη ενημέρωση των συναδέλφων μας και την επίλυση των όποιων αποριών τους. Ευχαριστούμε επίσης όλους τους συναδέλφους που παρευρέθησαν στην Ημερίδα και δηλώνουμε ότι ανάλογες πρωτοβουλίες θα πραγματοποιηθούν και στο μέλλον!!!

                         

 ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
 
 
-Ο-
-Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
 
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ Νικόλαος
                        
ΔΕΔΕΣ Ευάγγελος
 


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια