Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έκλεψαν λεωφορείο και φορτηγά στην Αλεξανδρούπολη

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης,


μία κλοπή λεωφορείου, δύο κλοπές φορτηγών, έξι απόπειρες κλοπής φορτηγών και τρεις κλοπές από μάνδρες και οικόπεδο, που διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα 13-21/9/2018, στον Έβρο.

Συνελήφθησαν χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, από τους παραπάνω αστυνομικούς με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ένας 32χρονος ημεδαπός και ένας 33χρονος αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες, το παραπάνω χρονικό διάστημα, οι δύο δράστες αφαίρεσαν από την πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, δύο φορτηγά και ένα λεωφορείο, ενώ αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ακόμα έξι φορτηγά.

Επιπλέον, προέκυψε ότι το ίδιο χρονικό διάστημα, διέπραξαν τις κάτωθι αξιόποινες πράξεις:

διέρρηξαν μάνδρα σε χωρίο του Έβρου και αφαίρεσαν δύο μπαταρίες φορτηγών
αφαίρεσαν από οικόπεδο στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, τις πινακίδες κυκλοφορίας φορτηγού και τέσσερα δοχεία, που περιείχαν 180 λίτρα πετρέλαιο
αφαίρεσαν από μάνδρα ένα αλυσοπρίονο και ποσότητα καυσίμων
Κατά την επιχείρηση σύλληψης των δραστών, ο 33χρονος εντοπίσθηκε να επιβαίνει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ενώ ο 32χρονος εντοπίσθηκε να οδηγεί το κλεμμένο λεωφορείο, το οποίο εγκατέλειψε, τράπηκε πεζός σε φυγή και ακολούθως κατά την ακινητοποίησή του αντιστάθηκε στους αστυνομικούς.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και το αφαιρεθέν λεωφορείο, προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίσθηκαν στην Κομοτηνή και τη Θεσσαλονίκη, τα δύο φορτηγά και οι δύο μπαταρίες που αφαίρεσαν οι δράστες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.


πηγή: seleo.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια