Έφυγε από τη ζωή η σύζυγος του αστυνομικού που εκτελούσε υπηρεσία στην πρεσβεία του Ιράν


Τα ξημερώματα της Δευτέρας η σύζυγος του αστυνομικού που βρισκόταν στο φυλάκιο του σκοπού την ώρα που επιτέθηκαν τα μέλη του Ρουβίκωνα βρισκόταν σε κώμαΗ ανακοίνωση του Σωματείου Ειδικών Φρουρών

(Επειδή ρωτάτε και είναι λογικό. Αφορά το θάνατο της γυναίκας του Συναδέλφου που ήταν σκοπός στην Πρεσβεία του Ιράν τη νύχτα  της "επίσκεψης" του Ρουβικωνα. Έπασχε από καρκίνο,τη μέρα που ο Συνάδελφος εκτελούσε υπηρεσία η γυναίκα του ηταν  ετοιμοθανατη σε κώμα !!)
                                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Δυστυχώς η ζωή μας επιφυλάσσει την τελευταία κουβέντα  στα γεγονότα, έχοντας τη δύναμη να ξεσκεπάζει την ανθρώπινη  υποκρισία και  υπεροψία, έχοντας τη δυνατότητα να υπερβαίνει τη μικροψυχία και την απανθρωπιά, παράλληλα όμως να  αποκαλύπτει το μεγαλείο της υπομονής ,της καρτερικότητας   ,της  ΑΞΙΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ !

Αναφερόμαστε στον "πρωταγωνιστή" της "επιδρομής "στην Πρεσβεία του Ιράν του οποίου το μεγαλείο της ψυχής του, αδιαφόρησε για τις "σειρήνες' των επικριτών του, αδιαφόρησε  ακόμα και για τους βιαστικούς τιμωρούς του, χωρίς να ξεπουλήσει τον προσωπικό Γολγοθά του με τα "αργύρια" της λύπησης, σηκώνοντας δύο σταυρούς , έναν τον προσωπικό του και έναν της υπηρεσιακής διαπόμπευσης.

 Κανένας δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει, κανένας δεν ήταν υποχρεωμένος να γνωρίζει, ΕΚΤΟΣ   από εκείνους που τον τιμώρησαν, εκτός από εκείνους που έδωσαν την εντολή μετακίνησης, εκτός  από αυτούς που τη διέταξαν , ενώ θα έπρεπε να τον στηρίζουν και να τον προστατεύουν !
 Διαμηνύουμε σε κάθε πλευρά, έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες , την απαίτηση να εγκαταλειφθεί από την Διοίκηση  η απαράδεκτη συμπεριφορά  της αντιμετώπισης των χαμηλόβαθμών ως RES (πράγμα) , παίρνοντας πίσω την άδικη και αναχρονιστική διαταγή της μετακίνησης .

 Εμείς ζητούμε ταπεινά ΣΥΓΝΏΜΗ από τον Συνάδελφο αισθανόμενοι ότι είναι το ελάχιστο που οφείλουμε απέναντι στο μεγαλείο της ανθρώπινης αξιοπρέπειας του  !!


                                                 ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
                        -O-                                                                               -O-
          ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                                                                                                                                                        ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                                                 ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
_