Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καταγγελία: Στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων πέταξαν όλες τις Εικόνες στα σκουπίδια


Παραθέτουμε κείμενο - καταγγελία που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr



Η Αστυνομία έχει δυστυχώς αλλοιωθεί  , προσπαθώντας να προσαρμοστεί , υποχωρώντας στις ορέξεις και στις αντιλήψεις ,  των κάθε φορά κυβερνώντων.

Συνταξιούχος γαρ , πέρασα για άλλη μια φορά σήμερα  25 Σεπτεμβρίου πρωινές ώρες από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανιών, για να δω πρόσωπα και χώρους που έδωσα ,  όπως κι άλλοι , το καλύτερο κομμάτι της ζωής μου . Σοκαρίστηκα όμως  από αυτό που αντίκρισα . Ξαφνικά ένιωσα να χάνεται η γη κάτω από τα πόδια μου , ότι βρέθηκα σ άλλη εποχή και σε άλλο κόσμο . Όταν πλησίασα να χαιρετίσω τον αστυνομικό που βρισκόταν στο τηλεφωνείο του Αστυνομικού Μεγάρου , είδα πλήθος από εκκλησιαστικές εικόνες – τουλάχιστον 10 – να τις έχει παρατάξει μπροστά του και να είναι φανερά στενοχωρημένος.

Τι έγινε ; τον ρωτάω , πας για καλόγηρος ;   Τις βρήκα στα σκουπίδια , μου είπε με  πνιχτή φωνή . Πλάκα κάνεις ; τον ρώτησα με το θάρρος που του είχα  , αλήθεια -μου είπε - εκεί τις βρήκα στη μαύρη σακούλα όταν πήγα να πετάξω τις παλιές εφημερίδες . Ποιος , γιατί ;  δεν ξέρω μου είπε ,

Πόσο χαμηλά ακόμα , πόσο διαφορετικά θεέ μου σκέφτηκα . Πως άλλαξε έτσι η αστυνομία . Να πετάνε τις εικόνες των Αγίων στα Σκουπίδια ; Δεν το χωρούσε το μυαλό μου

Ως γνωστό προβλέπονται αυτεπάγγελτα ποινικές διώξεις σε περιπτώσεις βλασφημίας ή δυσφήμησης της θρησκείας . Θα ήθελα λοιπόν να γίνει έρευνα , τι πως και γιατί , τι ,γιατί , από ποιον και ποιος έδωσε την εντολή .

Οι μάρτυρες που θα καταθέσουν θα είναι πολλοί και το θέμα μόλις ξεκίνησε .

ΜΑ.Α.Α.Κ

( Μάχιμοι και αδιάφθοροι αστυνομικοί Κρήτης )
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια