Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σεμινάριο Αντιτρομοκρατίας από την ASIS

To ΑSIS Aegean Chapter (243) σε συνεργασία με την A&K Risk Management Consulting διοργανώνουν το σεμινάριο «Αντιτρομοκρατία: Αναγνώριση Απειλών & Συμπεριφοράς» με κύριο
ομιλητή τον κ Michael Rozin, ο οποίος κατάγεται από το Ισραήλ και ζει και εργάζεται στην Αμερική.

Είναι η δεύτερη φορά που το  ΑSIS Aegean Chapter (243)  προσκαλεί τον κo Rozin στην Ελλάδα, έπειτα από επιθυμία αρκετών στελεχών ασφαλείας που τον παρακολούθησαν στο σεμινάριο του προηγούμενου Νοεμβρίου.

Αυτή τη φορά ο κ Rozin θα παρουσιάσει μεταξύ άλλων το παγκοσμίως αναγνωρισμένο σύστημα SIRA (Suspicion Indicators Recognition & Assessment), που αναπτύχθηκε από τον ίδιο.


Το σεμινάριο θα επικεντρωθεί κυρίως στο σύστημα SIRA το οποίο εστιάζει στην ανίχνευση, αξιολόγηση και παρακολούθηση συμπεριφοράς και απειλών καθώς βασίζεται στη γνώση ότι τα άτομα που σκοπεύουν να διαπράξουν εχθρικές πράξεις εμφανίζουν ασυνείδητους αλλά αναγνωρίσιμους δείκτες που τους εκθέτουν σε πιθανή ανίχνευση. Βάσει των γνώσεων αυτών οι σύνεδροι θα διδαχθούν πώς να προλαμβάνουν περιστατικά τρομοκρατίας, πώς να αξιολογούν και να μετριάζουν την απειλή αλλά και πώς να σχεδιάζουν ενεργή επιχειρησιακή ασφάλεια για το χώρο στον οποίο είναι υπεύθυνοι.


Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens στις 8 & 9 Νοεμβρίου 2018 από τις 09.00’ έως τις 17.00’ κάθε ημέρα.


Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αγγλική γλώσσα  με δυνατότητα μετάφρασης από εξειδικευμένους διερμηνείς και το κόστος συμμετοχής σε αυτό ανέρχεται στο ποσό των  315€ + ΦΠΑ για τις δύο ημέρες και σε 220€ + ΦΠΑ για τη μία ημέρα.

Στο κόστος συμμετοχής  συμπεριλαμβάνεται ένα coffee break και ένα light lunch για κάθε ημέρα, γραφική ύλη, name tags, μεταφραστικός εξοπλισμός και μέρος της ύλης του σεμιναρίου.


Με το πέρας του σεμιναρίου, θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης του Aegean Chapter της ASIS, σε όλους τους συμμετέχοντες.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2018, για να βρίσκονται ανάμεσα στους πρώτους στις εξελίξεις της ασφάλειας παγκοσμίως αλλά και να έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τους πλέον επαγγελματίες στην ασφάλεια, από τις μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας μας.


Πληροφορίες στο: www.asis.com.gr στο e-mail: securev2@otenet.gr και στο τηλέφωνο 210 6915118.
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια