Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λασίθι: Ελεύθερος ο 57χρονος γιατρός που συνελήφθη για ασέλγεια

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 57χρονος γιατρός μετά την απολογία του στον ανακριτή Λασιθίου.



Μόνη του υποχρέωση να παρουσιάζεται δύο φορές στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, ενώ του απαγορεύτηκε και η έξοδος από τη χώρα.

Παράλληλα αναμένεται να οριστεί δικάσιμος, αφού στον 57χρονο γιατρό έχει ασκηθεί δίωξη σε βάρος 22χρονης κοπέλας.

Ο γιατρός ισχυρίστηκε ότι το συμβάν ήταν με την συναίνεση της κοπέλας και δεν ήθελε επουδενί να την προσβάλει.

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από την καταγγελία της 22χρονης κοπέλας, η οποία επισκέφθηκε το ιδιωτικό ιατρείο του διακεκριμένου γιατρού στον Άγιο Νικόλαο, προκειμένου να υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων.

Η κοπέλα κατήγγειλε ότι ο γιατρός άρχισε να την θωπεύει σε σημεία του σώματός της που δεν είχαν καμία σχέση με την εξέταση, ενώ κάποια στιγμή κατάλαβε τρομοκρατημένη ότι ο γιατρός άρχισε να αυνανίζεται!

Η κοπέλα απευθύνθηκε αμέσως στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε την ασέλγεια και αργότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 57χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Λασιθίου που του άσκησε δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια.

Παράλληλα άνοιξαν και άλλα στόματα, αφού και άλλες κοπέλες κατήγγειλα για ασέλγεια τον συγκεκριμένο γιατρό.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ στην ιατρική κοινότητα της Ανατολικής Κρήτης, καθώς ο 57χρονος, με καταγωγή από το Ηράκλειο, έχαιρε ιδιαίτερης εκτίμησης για την επιστημονική του κατάρτιση και ήταν δημοφιλής ως ευυπόληπτο μέλος της κοινωνίας.

Πηγή: onlarissa από parapolitikakritis.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια