Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συμμετοχή και 5η θέση στον Παγκόσμιο διαγωνισμό Video για την I.P.A. Τρικάλων


Η Παγκόσμια Επιτροπή Κοινωνικών και Πολιτιστικών Θεμάτων της Ι.Ρ.Α. διοργάνωσε έναν διεθνή διαγωνισμό βίντεο, ο οποίος ήταν ανοιχτός σε όλα τα μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών του κόσμου. Συμμετείχαμε στον διαγωνισμό σαν Ι.Ρ.Α. Τρικάλων, με ένα βίντεο που δημιουργήθηκε από την Τοπική μας με την βοήθεια του συναδέλφου και μέλους μας κ. ΑΝΔΡΕΑΔΗ Αθανασίου και με την ευγενή χορηγία του παραχωρηθέντος υλικού από το προσωπικό Αρχείο του κ. ΣΑΛΕΠΗ Νικολάου  και του trikalaola.gr.
Σκοπός του διαγωνισμού ήταν να συλλέξει υλικό βίντεο από όλα τα Εθνικά Τμήματα της Ι.Ρ.Α. σε όλο τον κόσμο και να δημιουργηθεί μια Διεθνής τράπεζα δεδομένων βίντεο της Ι.Ρ.Α., δίνοντάς τη δυνατότητα να δημιουργηθεί μια διεθνή ταινία της Ι.Ρ.Α. που θα προβάλει τις δραστηριότητές μας σε όλο τον κόσμο. Τα στοιχεία του διαγωνισμού που έπρεπε να περιλαμβάνει το βίντεο ήταν τα εξής : • δραστηριότητα Ι.Ρ.Α. στο Εθνικό Τμήμα τους • Εθνική Αστυνομία • Εικόνες που σχετίζονται με τη χώρα / πλάνα του τοπίου • Άτομα / λαογραφία του Εθνικού Τμήματος .
Τα αποτελέσματά ανακοινώθηκαν την 21/09/2018 στο Παγκόσμιο Συνέδριο, το οποίο διεξήχθη στην Ολλανδία και όλες οι συμμετοχές κρίθηκαν από σχετικούς εμπειρογνώμονες. Η Τοπική μας κατέλαβε την 5η Θέση. Σκοπός της Τοπικής μας ήταν η συμμετοχή ως ερασιτέχνες, με πρόθεση μέσα από αυτό το βίντεο να αναδείξουμε στιγμές από τη δουλειά μας, δραστηριότητες της Τοπικής μας, να προβληθεί ο Νομός μας σε 66 χώρες που απαρτίζουν το Παγκόσμιο Τμήμα της Ι.Ρ.Α. ,προβάλλοντας την παράδοση, τον πολιτισμό, τον τουρισμό και τις σπάνιες ομορφιές του Νομού Τρικάλων.
Δεν μπορούμε να κρύψουμε την ιδιαίτερη χαρά μας γιατί ήμαστε από τους λίγους που κατάφεραν να δημιουργήσουν βίντεο συμμετοχής για το διαγωνισμό. Νιώθουμε μεγάλη τιμή που η Ελληνική Σημαία μας και το όνομα της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων, φιγουράρει ως διαγωνιζόμενο ανάμεσα σε Εθνικά Τμήματα όπως της Ρωσίας, της Πορτογαλίας, του Ισραήλ, της Βραζιλίας, της Κένυας και της Σερβίας.
Τα συγχαρητήρια μας στο Ελληνικό Εθνικό Τμήμα  της Ι.Ρ.Α., το οποίο μαζί με άλλα (24) Εθνικά Τμήματα βραβεύτηκαν για την Ιστοσελίδα τους, όλα με το χρυσό μετάλλιο.
Επίσης, τα συγχαρητήριά μας στο Παγκόσμιο Τμήμα της Ι.Ρ.Α. που δεν ξέχασε τον Παγκόσμιο Γενικό Γραμματέα Γεώργιο ΚΑΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟ, που δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας.
Αυτή η διάκριση όπως και η τριπλή βράβευση της Ι.Ρ.Α. Τρικάλων ως 1η Τοπική σε Διοικητικά- Κοινωνικα- Πολιτιστικα θέματα στο Πανελλήνιο Συνέδριο στο Λασίθι είναι αφιερωμένα σε όλα τα μέλη μας αλλά και τους φίλους που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και αποτελούν την κινητήρια δύναμή μας!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ!!!
ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ…..
SERVO   PER   AMIKECO
( υπηρετώ  δια  της  φιλίας )
 Ο Πρόεδρος     Ο Γεν. Γραμματέας
ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας        ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΣ Βασίλειος




_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια