Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

4 νεκρούς "κρύβουν" οι σάκοι- "Αλχημείες" στα χρονολογικά δεδομένα καταγραφής της πυροσβεστικής ακόμη και για την έναρξη της φωτιάς!!!

Την Παρασκευή το bloko.gr δημοσιοποίησε στοιχεία και πληροφορίες για το άγνωστο περιεχόμενο των 8 σάκων που φυλάσσονταν στο νεκροταφείο Σχιστού (ΕΔΩ) και το περιεχόμενο τους
προέρχεται από ευρήματα οστά και DNA από την περιοχή της τραγωδίας στο Μάτι.

Νεότερες πληροφορίες σημειώνουν ότι τελικά οι 4 από τους 8 σάκους περιλαμβάνουν ισάριθμους ανθρώπους. Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που απανθρακώθηκαν, έναν τρίτο άνδρα και τέλος μία γυναίκα, για την οποία οι ίδιες πηγές ενημέρωσης σημειώνουν πως πρόκειται για εκείνη που βρέθηκε στο Σούνιο.

Σε ότι αφορά στην έρευνα των πραγματογνωμόνων που διόρισε ο εισαγγελέας κ. Ζαγοραίος, απ' ότι φαίνεται τείνει προς το τέλος της και μάλλον το πόρισμα αναμένεται να υποβληθεί στο τέλος της εβδομάδας. Καλά ενημερωμένες πηγές του bloko.gr σημειώνουν ότι οι ελεγκτές, βρήκαν σημαντικές αποκλίσεις στις χρονολογικές καταγραφές συνολικής κίνησης και αντίδρασης των πυροσβεστικών δυνάμεων, γεγονός που διαπιστώνεται από την ανάλυση των τηλεματικών ιχνών στο ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής που ελέγχεται από ιδιώτη, ενώ τρομερή εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως δύο μήνες μετά, δεν έχει συνταχθεί ακόμη το δελτίο πυρκαγιάς. Πολύ δε περισσότερο όταν ακόμη και η έναρξη της φωτιάς, φαίνεται να έχει καταγραφεί σε εσφαλμένο χρόνο!!!

Γύρω από τη σύνταξη του, ήδη αναπτύσσεται μια έντονη φημολογία για άσκηση πιέσεων στον επικεφαλής αξιωματικό από τον πρώην αρχηγό της πυροσβεστικής να συντάξει το δελτίο με βάση την προφορική ενημέρωση αναφορικά με τον χρόνο ενημέρωσης κάθε οχήματος, άφιξης και αναχώρησης, αλλά όταν παρέλαβε τα scripta διαπίστωσε τρομερές αποκλίσεις.




του Γιώργου Καραϊβάζ

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια