Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χειροπέδες σε 48χρονο για κατοχή και διακίνηση καπνικών


Συνελήφθη στις 20-9-2018 στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου του Ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης Ευρύτερου Κέντρου της Αθήνας, 48χρονος αλλοδαπός για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.
 
Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών αναφορικά με αυτοκίνητο μέσω του οποίου διακινούνται παράνομα καπνικά προϊόντα, εντοπίσθηκε το προαναφερόμενο όχημα στην περιοχή του Γαλατσίου, οδηγούμενο από τον 48χρονο, και κατόπιν αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -393- πακέτα τσιγάρα και -11- συσκευασίες καπνού τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού.
 
Από την περαιτέρω έρευνα στην οικία του δράστη, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν -2.906- πακέτα λαθραία τσιγάρα, -135- λαθραίες συσκευασίες καπνού και το χρηματικό ποσό των -2.850- ευρώ ενώ ακόμη κατασχέθηκε και το όχημα ως μέσο μεταφοράς.
 
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Αγίου Παντελεήμονα , οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
 

 

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια